14-0! Borics Ádám TKO-val legyőzte Pat Curran-t!!!!
MMA

14-0! Borics Ádám TKO-val legyőzte Pat Curran-t!!!!


A Bellator Pehelysúlyú Grand Prix tornájának első fordulóján csapott össze a veretlen Borics Ádám a kétszeres Bellator pehelysúlyú ex-bajnokkal, Pat Curran-nel.

Az elsőben Ádám uralta a ketrec közepét, rúgásokkal távolról sorozta Pat-et, ütésekkel is betalált, de Pat együtt mozgott velük. Curran egyetlen kombinációt mutatott, amit a kempós gyönyörűen védett. A magyar reménység simán vitte pontozással az elsőt.

Eszembe jutott közben, hogy mivel a torna győztese 1 millió dollárt kap, ezért elég lenne így nyerni minden menetet, itt most nem is kell a finis, hiszen nem kell lenyűgözni a vezetőséget azért, hogy jó pénzt és ellenfelet kapjon. Persze azt mindig jó látni.

Második menet. Megint Ádámé a ketrec közepe. Egy testrúgás érkezik Pat-től, ez sajnos bent volt. Messze ő Ádám legtechnikásabb, legjobban védekező ellenfele. Jön egy csomó lábrúgás Ádámtól. 1 perc van hátra.

ÉS EGY REPÜLŐ TÉRDES ÁDÁMTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Curran a földre rogyott, Ádám ráment, és brutálos ground-and-pound-dal kínálta meg a veteránt, ütötte ott, ahol csak érte, két kézzel. A gong megszólalt a GnP közben, de a bíró beszüntette a meccset!

Ádám 14-0-ra javította makulátlan mérlegét, és bejutott a torna negyeddöntőjébe, TOVÁBBÁ ő lett az első, aki TKO-val tudta legyőzni Curran-t.


Szólj hozzá