14-0! Borics Ádám TKO-val legyőzte Pat Curran-t!!!!
MMA

14-0! Borics Ádám TKO-val legyőzte Pat Curran-t!!!!


A Bellator Pehelysúlyú Grand Prix tornájának első fordulóján csapott össze a veretlen Borics Ádám a kétszeres Bellator pehelysúlyú ex-bajnokkal, Pat Curran-nel.

Az elsőben Ádám uralta a ketrec közepét, rúgásokkal távolról sorozta Pat-et, ütésekkel is betalált, de Pat együtt mozgott velük. Curran egyetlen kombinációt mutatott, amit a kempós gyönyörűen védett. A magyar reménység simán vitte pontozással az elsőt.

Eszembe jutott közben, hogy mivel a torna győztese 1 millió dollárt kap, ezért elég lenne így nyerni minden menetet, itt most nem is kell a finis, hiszen nem kell lenyűgözni a vezetőséget azért, hogy jó pénzt és ellenfelet kapjon. Persze azt mindig jó látni.

Második menet. Megint Ádámé a ketrec közepe. Egy testrúgás érkezik Pat-től, ez sajnos bent volt. Messze ő Ádám legtechnikásabb, legjobban védekező ellenfele. Jön egy csomó lábrúgás Ádámtól. 1 perc van hátra.

ÉS EGY REPÜLŐ TÉRDES ÁDÁMTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Curran a földre rogyott, Ádám ráment, és brutálos ground-and-pound-dal kínálta meg a veteránt, ütötte ott, ahol csak érte, két kézzel. A gong megszólalt a GnP közben, de a bíró beszüntette a meccset!

Ádám 14-0-ra javította makulátlan mérlegét, és bejutott a torna negyeddöntőjébe, TOVÁBBÁ ő lett az első, aki TKO-val tudta legyőzni Curran-t.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá