13-0
MMA

13-0


13-0. Ezzel a kicsit pimasz, de inkább vicces üzenettel promózza újabb mérkőzését Sean O'Malley az Instagramon.

"Sugar" az ellen a Thomas Almeida ellen tér vissza, aki nemrég - és most kapaszkodj meg - 21-0 profi mérleggel büszkélkedhetett, vagyis jobb volt a mérlege, mint Israel Adesanya-nak, ráadásul ehhez 17 kiütéses, valamint 4 submission-ös győzelem is társult. A srác 21 meccset nyert meg egyhuzamban, és 20 ellenfelét kivégezte. EZ MI?!?!

Na de: Isten se tudja, mi történt a tehetéges brazillal, de az biztos, hogy korábbi önmagának még csak az edzőtáskáját sem cipelhetné ide-oda. Fűtől-fától kikapott az elmúlt 4 évben, legutóbbi 5 mérkőzéséből mindössze 1-et tudott megnyerni. Most ott tart, hogy ha kikap Sean-tól, repül a UFC-ből. És még csak 29 éves, tehát még előtte lenne akár 10 évnyi pályafutás.

Visszatérve O'Malley-hez, azt mindenki tudja, hogy az előző meccsén ő is elveszítette a veretlenségét. Marlon Vera-tól kapott ki, aki olyan szerencsés (vagy szerencsétlen, nézőpont kérdése) helyen rúgta meg a lábát, hogy nem tudott ránehezedni, fél lábbal pedig csak Thiago Santos tud lenyomni egy meccset a világon, bár ő nulla lábbal is képes erre.

Nagy vita alakult ki az MMA világában arról, mennyire legit ez a vereség. Kicsit hasonlít az eset Fedor első vereségéhez, amikor az orosz jobb szemöldökéből úgy elkezdett ömleni a vér, hogy a mérkőzést le kellett állítani:Sérülés miatt kikapni nem szép, még ha ehhez kell az ellenfél is. Temérdek mém született abból, hogy O'Malley a meccse utáni interjújában azt mondta, "nem gondolja úgy, hogy kikapott, az ő fejében még mindig veretlen", 12-0 a mérlege, nem 12-1, mint valójában, sokkal tehetségesebbnek és jobb állóharcosnak gondolja magát Veránál, érzése szerint a sérüléséig ő irányította a meccset.

A pazar harmatsúlyú összecsapást a UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2-n rendezik meg, azaz március 27-én.

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de részünkről óriási hype-nak örvend ez a meccs.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá