100 millió dollárért költözik át a Spotify-ra Joe Rogan podcastje

100 millió dollárért költözik át a Spotify-ra Joe Rogan podcastje


A the Joe Rogan Experience rendkívül népszerű az angolul értők körében. Nem csak küzdősport itt a téma, hanem sok minden egyéb érdekesség is, hiszen Joe Rogan egy rendkívül színes egyéniség és sokat is gondolkodik az élet dolgain.

A UFC szakkommentátora olyan híres vendégeket fogadott már a podcast-ben, mint Elon Musk, Robert Downey Jr., Mike Tyson, Mel Gibson, és még sokan mások.

Ha megnézitek, megdöbbentő, de a podcast minden egyes videója 1 millió feletti nézettséggel bír eddigi platformján, a YouTube-on, ez valami HIHETETLEN! Nem csoda tehát, hogy a Spotify 100 millió dollárért csábította el a műsort magához, ez átszámolva 31 milliárd 800 millió magyar forint.

A JRE szeptember elsejétől debütál majd a Spotify-on, év végéig még elérhető lesz a YouTube-on is, de jövőre már csak Spotify-on lesz minden, továbbra is ingyenesen, továbbra is a megszokott minőségben.

View this post on Instagram

Announcement: the podcast is moving to @spotify! Starting on September 1 the podcast will be available on Spotify as well as all platforms, and then at the end of the year it will move exclusively to Spotify, including the video version. It will remain FREE, and it will be the exact same show. It’s just a licensing deal, so Spotify won’t have any creative control over the show. They want me to just continue doing it the way I’m doing it right now. We will still have clips up on YouTube but full versions of the show will only be on Spotify after the end of the year. I’m excited to have the support of the largest audio platform in the world and I hope you folks are there when we make the switch!

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) onTöbbek között a Wall Street Journal is foglalkozott az üzletkötéssel.

Gratulálunk!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá