RENDKÍVÜLI: Borics Ádám megkapta a címmérkőzést Pitbull ellen!!!

RENDKÍVÜLI: Borics Ádám megkapta a címmérkőzést Pitbull ellen!!!


Fiúk-lányok, 140-es pulzussal, izzadó tenyérrel, de hatalmas örömmel írjuk nektek a bomba hírt: Borics Ádám megkapta a címmérkőzést Patricio "Pitbull" Freire (33-5) ellen, amire már oly rég óta várt, és ami oly régóta kijárt már neki!

Az epikus, a magyar MMA történelmében igazi mérföldkőnek számító mérkőzésre október 1-jén kerül sor, a Bellator 286-on, Kaliforniában. A hírt több neves hírportál, többek között az MMAJunkie is lehozta, illetve Ádám is megerősítette magazinunknak, tehát már készpénznek vehető!

A másik óriási hír (hírception!), hogy ugyanezen a gálán szerepel majd A.J. McKee is, aki miután elveszítette a pehelysúlyú bajnoki övét Pitbull-tól tavaly áprilisban, először azt mondta, végzett a súlycsoporttal.

Az amerikai később meggondolta magát, és jelezte, hogy igényt tartana mégis a visszavágóra, aminek mi azért nem örültünk, mert ez azt jelentette volna, hogy Ádám ismét hoppon marad. Szerencsére azonban, mint láthatjuk, nem így történt. McKee az eredeti ígéretéhez tartotta magát, és a Bellator 286-on ennek értelmében könnyűsúlyban bunyózik majd, életében először. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adam Borics (@adamborics) által megosztott bejegyzés


A Bellator hamarosan a közösségi felületein is bejelenti ezeket a bomba híreket, amire a cikk írásának idejében még nem került sor.

Ádám (18-1) már többedjére ír sporttörténelmet MMA-ban, olyan magasságokba jutott, ami előtte senkinek sem sikerült. Már önmagában az nagy szám volt, hogy a Bellator 2017-ben szerződtette, a következő lépcsőfok a promócióban való győzelem, aztán egy nagy win streak elérése, majd a főkártyán való szereplés volt.

Azzal, hogy a legutóbbi mérkőzése Mads Burnell ellen főmeccs volt a Bellatorban, szintén precedens nélküli, a ma bejelentett címmérkőzés szintén. Amennyibe sikerülne Ádámnak megvernie a brazilt, akkor mi lennénk a legboldogabbak a világon – de ez a feladat még Ádám előtt áll.

És nehéz feladat lesz ez, Pitbullnak nincsenek gyenge pontjai, mind állóharcban, mind birkózásban jeleskedik, de ebben a sportban nincs lehetetlen!

WAAR, ÁDÁM!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá