McGregor vs Mayweather sajtótájékoztató #1: Elindult az őrület

McGregor vs Mayweather sajtótájékoztató #1: Elindult az őrület


McGregor vs Mayweather sajtótájékoztató #1: Elindult az őrület

Oké, most kezdem elhinni, hogy ez megtörténik.

Pedig ellenálltam, ellenkeztem, sőt dühödtem hörögtem is, de ez tényleg a valóság, jön a Mayweather vs McGregor. Augusztus 26-án, addig pedig a toleranciaküszöbön táncoló hype-karaván, melynek első állomása Los Angelesből jött ma este. 21:00-ra vártuk az eljövetelt, még a GnP Showt is rövidebbre húztuk, aztán időközben a Showtime variált a kezdésen, így lett 23:00 a start.

Pedig Conor ott volt, hajaj, az első volt a színpadon, nem úgy, mint a UFC sajtájokon, na de ne fussunk ennyire előre. A programot egy kényelmes kis bárszéken kezdte szoruló gatyában Mauro Ranallo, akinek önkívületi vonyításait még a Pride Fc időkből idézhetjük, újabban pedig a Bellatorban. Már most WTF van. Aztán a balján ül Joe Rogan podcast spanja Brendan Schaub, akit amúgy UFC bunyói kapcsán is kiemelhetnék, de nem, mert nem érdemes, meg mert köcsög vagyok. Éppen ezért vigyorgok kajánul, mikor Ranallo jobbján ülő Paul “Paulie” Malignaggi rövid időn belül elveszíti a ritmust és dadogó hangon egyre hangosabban ordít Schaub okosságaira.

Schaub szerint Conor az A oldal, vagyis az elit és prémium bunyós, mostanra brand, akinek egy tweetje képes tér-idő kontinuumot megtörni, neki köszönhető ennek a meccsnek a heppöning értéke világszerte. Paulie kezd vörösödni, szerinte az A side politikai kérdés, Ranallo érzi, hogy szólnia kell, de aztán Paulie mondja, hogy az ütés, az ütés, Conor-nak hiányozni fog a boksz ütőtáv, pozíció elsajátításának évtizedes tapasztalata. Amúgy fasza gyerek MMA-ban, de az ugratások során kiderül, hogy ki-mennyire fosik és tiszteli a másikat, ha Floyd fake indításait benyeli, Money agresszív lesz. Schaub meg kontráz a végére, hogy Conor alapból brutálban kezd majd, és snitt közben, mert Conor megjelenik a színpadon.

Egyedül, flakonos székekkel a háttérben, nem sokkal ezelőtt még szólt az I am love with the coco, most meg az I run New York, szóval minden egyben van a dagadó tökű, odabaszós öngerjesztéshez. Senki sehol, McGregor meg körbe járkál, hol laza, hol horpadt befeszüléssel, mint az első UFC meccse előtt. Már nincs messze, hogy vetkőzni kezdjen, akad a youtube stream, Floyd meg kezd bevonulni, mintha már magára a meccsre jönne. Közben hozzávágnak egy ír zászlót, de rezzenéstelenül feláll Conor elé, és jön a farkasszem. Senki nincs rajtuk kívül a színpadon, nincs emberkedés, ez az első hivatalos face off, megrendezve, flottul, köhögés nélkül. Conor szétrágja az arcát is már a rágózás közepette, Floyd csak keményen mean magol. Aztán mindenki elfoglalja a helyét, mindkét tábor,  Leonard Ellerbe (Mayweather Promotions CEO) és Dana White látványosan nagy, szinte kamerába néző baráti ölelést/pacsit nyomnak, melynek csak a szelén el lehet kapni pár száz dollárt a nézőtérről.

Jimmy Lennon Jr. nyitja az aktust, első körben magasztalják a Showtime és UFC erőfeszítéseket, aztán az arénát, a közönség meg fújol, hogy húzzatok már a gecibe, nem ezért jöttünk.  Hívják a mikrofonhoz Danát, aki teli garatból ordítja, hogy whátsápp, Conor az ánduspjuted máterfáker, és már hívja is oda a mikrofonhoz.

Conor pedig Conor. Laza, de fennhéjázó módon domborítja az öltönyt, közben mondja, hogy semmit sem hallott az előző szövegekből, amit ezek az “anyabaszók” monológoztak. Amúgy meg röhög, hogy Floyd képes volt susogósban jönni ma este, de lejárt az ideje, kis geci, meg amúgy is mindene kicsi, és négy menten belül kiüti. Szóval itt a jóslat, Nostradamus a UFC meccsek után ismét szólott vala, Floyd max 4 menetet kap. Ez az egész pedig lazaság, egy fiatal srác ő, aki élvezi az egész felhajtást, az életet. Senki sem volt képes eddig eljutni korábban. Inoki ment anno Ali ellen, ott találkozott a boksz és a kevert harcművészet, James Toney próbálkozott a UFC-ben, de Floydnak ehhez nincs töke, majd Conor megmutatja akkor a ringben.  A boksz meg egy limitált küzdelmi forma, ha volna mersze Floyd-nak MMA-ban kiállni ellene, 1 meneten belül lezúzná. De nem, és baja van a kesztyűkkel is Floydnak, ennyi és annyi uncia, ilyen és olyan bőr legyen, hát bassza meg. Kit érdekel, jöhet bármi, Conor benne van mindenben. És hejj, McGregor Jr. otthon, apu üdvözöl, ez a gyerek a motiváció új alapja, miatta akar új magasságokba jutni.

Most meg már lép a mikrofonhoz Leonard Ellerbe, aki sorolja Floyd eddigi címeit és PVP-mutatóit, csak hogy mindenki érezze, hogy hány kiló, a közönség fújol, érkezik Maywaether a májkhoz. Meg melegít közben, mintha bunyóra készülne, skandáltatja a hard work-köt, meg kérdezi, hogy mennyi és mit jelent a 21? Hát hogy ennyi éve tolja, rúgja szét a seggeket, nah meg nem érdekli, hogy ring vagy oktagon. Conor röhögve szól, hogy dehogynem, meg amúgy sem ütött ki senkit 21 éve. Floyd meg tovább melegít, azt mondja, hogy állítsák csak sorba neki az arcokat, mindenkit kiüt, ez a kis Conor-ribanc lesz a következő. Aztán a táskájából elővesz egy csekket, 100 millás papír, amit szerinte be sem kellet váltania még, ő egy kibaszott 9 számjegyű csávó, ez a McGregor pedig csak csicska 3 millát keresett az előző meccsén.

De azért megköszöni Floyd mindenkinek, hogy létrejött ez a bunyó, amihez két harcos kell, ez az igazság. Viszont 18 éve bajnok, de a 20, 10 vagy 2 évvel ezelőtti énje is megverte volna Conort, mindegy, hogy mi van, és ne bassza már át a népet, neki mindegy, hogy hány OZ-os kesztyűben tolják, lehet akár 8, vagy 4 is. Conor hangosan röhög, hogy legyen hát.

És most jön az aduász. Floyd szerint Tapgregor a valódi név, tudjuk hogy miért, szeret kopogni/feladni Conor, így hát választhat, hogy háton, vagy hason fekszik majd ellene. Conor mikrofonja nem mükszik, feje vörösödik, Floyd meg rájátszik, hogy szólj hát most te kurva. Szerinte Isten nem hibázik, így a mérlegével sem tette, jöhet a meccs.

Éss a végére a farkasszem, Money egyik bodyguardját idegesen odább teszik, megy a folyamatos pofázás, Dana pedig Joe Rogant játszik, aki orgazmusközeli állapotban figyeli 3 cm-ről az egészet. Óvatosan oda is nyúl Conorért, nehogy rámozduljon Floydra, ösztönös és önkéntelen reflexszel, mely mintha azt regélné, hogy ez itt a Kánaán, ne érintsd az aranytojást.

 

 


1 hozzászólás

  1. Matyi

    Ez a büdös köcsög Mayweather menedzsmentje mindig jól kiválasztotta kivel boxoljon éppen,fénykorába levő boxolot ez sosem vert meg,csak vagy aki már leáldozóba levő bunyóst vagy kiöregedőt vert meg…Pacmannal meccset ezelött 8 évvel nem hozták össze mert szétbaszta volna az agyát…Mosley is megölte majdnem a 2.ik menetbe de ő már levegőt nem kapott sajnos…fénykorában esélye se lett volna ennek köcsög Mayewathernek ellene…ez egy féreg kipilinckázós boxot tolt mindig…elismerem a világ egyik legjobb védekezős boxolója de ennyi…fénykorába levő klasszos bunyóst sose vert meg…csak a pénzre megy…hol van ez Leonardtól vagy egy Tommy Heartstől vagy Marv Haglertől…remélem most kiszopja a faszt…

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*