Dana White kiszivárogtatta a videót, melyben Conor leüti Malignaggit

Dana White kiszivárogtatta a videót, melyben Conor leüti Malignaggit


Dana White kiszivárogtatta a videót, melyben Conor leüti Malignaggit

Az üzenőfalam meg felrobbant.

Ma reggelre ébredve nem volt olyan közösségi oldal, melynek üzenőfalán ne minden második bejegyzés erről a videóról szólt volna. A Conor-művek ismét dolgozik, ezúttal Dana White fűtött be rendesen a kazánba.

Az előző hetekben némi melodráma közepette követhettük, ahogy a korábbi WBA és IBF ökölvívó világbajnok Paul Malignaggi érkezett Conor edzőtáborába, hogy segítse annak felkészülését Floyd Mayweather ellen. Aztán gyorsan eszkalálódtak a dolgok, miután a sparringokról Conorék kilőttek egy olyan képet, melyen Paulie a földön feküdt, úgy tűnt, hogy leütés utáni pillanatokat láthatunk. Malignaggi felhúzta magát, 36 perces sparringról beszélt, melyet végig dominált, az utolsó két menet fogyott el szerinte, mely során voltak Conor-nak jó pillanatai, de maximum lökéstől ment le, le nem ütötte őt az ír.

Paulie feldúltan elhagyta a tábort, még moralizálva az nyilatkozta, hogy ő nem fog kiszivárogtatni semmi kellemetlent Conora nézve, de azért csak elmondta, hogy a testütésektől szintre remek McGregor.

Na szóval, új fejezetként ma reggelre dobta be az atomot Dana, mikor kilőtte instájára az ominózus sparring több jelenetét videó formájában. Amire eddig mind vártunk, hogy ne csak szájkarate legyen. A felvételek alapján nem feltétlenül lehet beszélni lökésről,hanem sima leütésről, vagyis Paulie kissé kozmetikázta a történetet. Ettől függetlenül csak pár másodpercet láthatunk a teljes anyagból, nem tudhatjuk, hogy mi történt az előző közel fél órában a sparring során. A Zinternet népe persze megindult Malignaggi ellen, megannyi Twitter-post született, hogy Paulie most magyarázkodhat aztán, aminek meg tényleg az lett a vége, hogy Paulie azóta is ontja a Tweeteket, hogy akkor ott nem úgy tűnt, senki sem gondolta leütésnek, na meg addig a pillanatig ő állt nyerésre…Ez így csúnya, Showtime Weasel után Malignaggit is elégeti ez a May/Mac buli.


1 hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*