Yoel Romero felmegy félnehézbe, Daniel Cormiert akarja
MMA

Yoel Romero felmegy félnehézbe, Daniel Cormiert akarja


Yoel Romero felmegy félnehézbe, Daniel Cormiert akarja

“Isten Katonája” képtelen volt legyőzni Robert Whittakert, a középsúlyú UFC-királyt (bár a második meccsen kis híján kiütötte a bajnokot az utolsó menetben), és harmadjára nem akar megpróbálkozni a feladattal.

Mivel legutóbb nem tudta hozni a súlyát, úgy döntött, felmegy egy kategóriát, ez pedig a félnehzésúly. Menedzsere, Malki Kawa erősítette ezt meg a külföldi sajtónak, és elárulta azt is, hogy egy meccset a UFC már fel is ajánlott Romeronak félnehézben: Alexander Gustaffsont, de azt a meccset végül a bírósági ügyét maga mögött hagyó Volkan Oezdemir kapta meg, mert Yoelt meg kell műteni. Ez a meccs (Volkan-Guszti) egyébként augusztus 4-én lesz.

A menedzser egy későbbi időpontban szeretné, ha Romero megküzdhetne Daniel Cormierrel, akiből a hétvégén a UFC legújabb Conor McGregorja vált, hiszen mindenki őt akarja, mint az ebből a cikk példájából is látszik.

Sokak szerint Romero a UFC törtnéelmének legjobb olyan harcosa, aki még nem nyert világbajnoki címet, a menedzser szerint pedig ez elég lenne ahhoz, hogy azonnal címmeccset kapjon Yoel egy kategóriával feljebb.

Hmm.

Vélemények?


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*