Vége a dalnak? Huntot kivette a UFC a Marcin Tybura elleni mérkőzéséből
MMA

Vége a dalnak? Huntot kivette a UFC a Marcin Tybura elleni mérkőzéséből


Vége a dalnak? Huntot kivette a UFC a Marcin Tybura elleni mérkőzéséből

Mikor már egy ideje csend uralkodott a Hunt kontra UFC pereskedés kapcsán is, ma éjjel a szervezet bejelentette, orvosi megfontolásból nem engedik ketrecbe lépni Sydneyben.

Ennek a gyökre talán az lehet, hogy Hunt néhány héttel ezelőtt egy interjúban utalt arra, hogy agyi károsodás jeleit véli felfedezni magán.

”Dadogok, a rövid távú memóriám egy rakás szar. Mindenre emlékszem évekkel ezelőttről, de néha azt sem tudom mi volt pár nappal ezelőtt.”

Ennek ellenére Hunt pár napja, minden orvosi vizsgálaton kitűnően szerepelt, a doktorok tökéletesen elégedettek voltak minden eredménnyel.

Hunt az Instagramján, a tőle megszokott stílusban reagált a hírekre.

”Csalódott vagyok, hogy kivettek a meccsemből. Kettő nappal ezelőtt voltam az orvosok kezei között, mindent rendben találtak. 100.000 dollárt költöttem az eddigi felkészülésemre. Az igazság az, hogy minden valószínűség szerint a már meglévő per miatt csak egy alkalomra várt a UFC és Dana White, hogy így álljanak bosszút rajtam. A pár héttel ezelőtti interjú pedig teljesen ki volt véve a kontextusából, akkor dadogok ha iszom pár pohárral, nem mászik el a beszédem se. Ez egy lószar. Baszódj meg, Dana. Mindig utáltál te kutya.”

Hunt menedzsere az alábbiakat tudta hozzátenni a dolgokhoz.

”A UFC néhány hete aggodalmát fejezte ki a Mark által már említett interjú kapcsán. Abban állapodtunk meg, hogy Ausztrália legjobb neurológiai specialistájához küldjük egy vizsgálatra, amint két napja át is esett, és tökéletesen meg is felelt minden elvárásnak.”

Említett interjúban pedig ez hangzott el.

”A testem szét van baszódva, de a tudatom még mindig helyén van. Viszont sokszor nem alszom jól. Hallhatod, hogy néhányszor dadogni kezdek, valamint a beszédem is elmászik. A memóriám sem az igazi már, évekkel ezelőttről minden szarra emlékszem, de néha megesik, hogy elfelejtem mi volt tegnap.”

Hunt lassan másfél éve áll perben a UFC-vel. Az eset még a Brock Lesnar elleni meccse kapcsán indult, mert szerinte a UFC tudta, hogy Brock tiltott szereket használt, ennek ellenére engedték kiállni ellene.

A sors fintora, hogy Marcin Tybura már új ellenfelet is kapott, Fabricio Werdum személyében, ami szerintem egy rettenetesen rossz párosítás. Picivel jobb mint a hétvégi Walt Harris meccs volt, de Tyburát nem lehet esélyesként emlegetni Werdum ellen. Hunt ellen sem lehetett, de ez még egy fokkal rosszabb verzió.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*