Úgy néz ki, Joanna Jedrzejczyk egy súlycsoporttal feljebb nézne
MMA

Úgy néz ki, Joanna Jedrzejczyk egy súlycsoporttal feljebb nézne


Úgy néz ki, Joanna Jedrzejczyk egy súlycsoporttal feljebb nézne

Joanna Jedrzejczyk tavaly novemberben a trónját, múlt héten pedig a koronáját is elveszítette.

Azért így írom, mert a két meccs között annyi kifogás, ok és okozat, dráma, ujjmutogatás volt, hogy sokan annyira simára várták a lengyel sikerét a visszavágón, mint amilyené Rose volt anno.

Bár a rendkívül szoros meccset követően sokan sokféleképpen látták a végeredményt, de az első, második és ötödik menetet is Namajunas vitte.

Az, hogy az idióta bírók szerint a negyediket is, az más tészta.

Joanna második veresége után is azt mondta, mindenki meghajolhat neki a 115-ös divízióban mert a királynő még mindig ő.

Igen. Hát persze.

Viszont akkor még el volt zárkózva a légsúlyba való fellépéstől, de néhány óra alatt is változhat az ember véleménye, ugye.

”Egészséges döntés lenne felmennem. 15 éve ebben vagyok, az emésztésem teljesen kivan. Megvannak a határaim, még ha fiatalnak is érzem magam, az idő telik. Még úgy is, hogy ez az előző volt életem eddigi legjobb felkészülése.”

Joanna még a 217 előtt futott bele fogyasztási gondokba, bemért ugyan a limitbe, de úgy nézett ki mint a halál, továbbá vereségét is erre fogta.

A hétvégi meccsre 114 fonttal mérlegelt, ami egy jel volt mindenki felé, hogy vége a gondoknak. De úgy tűnik, nem.

”Lehet lesz egy meccsem 125-ben, hogy lássuk merre tart a hajó. De a szalmasúlyú öv még így is a prioritásom. Trilógiát akarok. Hogy addigra Rose lesz-e a bajnok mire az övig érek? Nem tudom.”

Bár ahogy manapság mennek a dolgok, valahogy bepréselik majd Nicco Montano ellen, egyből a címért…

Én kezdésképp megnézném hazánk büszkesége, Fábián Melinda ellen is akár.

A Rose trilógia legyen elfelejtve kérek mindenkit. Addig kell majd püfölnie azt a szegény Namajunast, amíg egyszer egy lucky punch beakad és majd mondhatja, ”látjátok, megmondtam!”


1 hozzászólás

  1. chuck-d

    volt már a szoros pontozás másik végén is, akkor nyilván nem volt kifogása. lucky punch nem nagyon akadna be, de biztos lenne olyan nap, amikor kipontozná kopasz Rozit, ha elég sokáig eresztenék össze őket. amúgy is, most azt kellett volna két zakó után mondania, hogy legyen ötből három.

    biztos szenved meg kivannak a belei a fogyasztástól, de most is végigtolta az öt menetet, és nem az látszott, hogy a fáradtságtól vissza esett, sőt, a 3. és 4. kört hozta, és nem volt üthetőbb a dehidratáltságtól. lehet itt megtalálta a mumusát. feljebb meg épp a másik keresztanyja lesz bajnok, aki elverte háromszor anno thai bokszban. szar ügy. viszont styles make fights, Namajunas eséllyel kikap a két brazil valamelyikétől, akik a cím közelében vannak, azokat viszont hozza a lengyel.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*