UFC Fight Night 113: Nelson vs Ponzinibbio élő közvetítés
MMA

UFC Fight Night 113: Nelson vs Ponzinibbio élő közvetítés


UFC Fight Night 113: Nelson vs Ponzinibbio élő közvetítés

Hip-hip, emberi időben esti műsor mára.

Ugyanis Glasgow-ban jön az idei harmadik európai UFC gála, ma este 21:00-tól élőben nézhetitek a Sport 2 műsorán. S. Kovács Ádám és Kassai-Tóth Csaba tolják majd a szakkomentátori székekből.

És jó lesz a gála, bármennyire is kvázi ismeretlen nevekből áll, na meg az eheti Mayweather vs McGregor sajtókörutas őrület után épp a maradék eszünk és türelmünket szedjük össze. A főmeccset épp Conor edzőtársa, Gunnar Nelson vívja majd, aki szerintem egy ideje már megérett arra, hogy ne az ír média óriás csapattársaként kelljen csak emlegetni. A Maia-hátizsák neki is nehéz volt – na de kinek nem? Azt követően viszont Albert Tumenov és Alan Jouban ellen is Performance of the Night magabiztosságú bunyót hozott. Földön és állva is kiváló Gunni, a felvezető meccsek porából felemelkedő Santiago Ponzinibbio ellen kell folytatnia ma este a sorozatát. Santiago már pusztán azért köszönetet mondhatna, hogy fight night főmeccset kapott, igazából azonban Gunnit teszteli a UFC véleményem szerint a nézettségi adatok kapcsán.

A főmeccs előtt a profik táborában tavaly bemutatkozó Cynthia Calvillo jön a hazai Joanne Calderwood ellen. Joanne-nak nem nagyon ment a bemérés a meccsre, ahogy az előző meccse sem Jéssica Andrade ellen, viszont Calvillo nem találkozott még olyan kaliberű ellenféllel, mint ő. Calvillo-t is megméri most a UFC, for sure. Ahogy próbálta eddig Stevie Ray-t is, aki csak nem akarja megadni magát a nagyobb halak ellen sem, Joe Lauzon és Ross Pearson skalpjai komoly prédák, csak éppen szoros és óvatos meccseken behúzva. Most otthon nyomulhat tovább Ray, Paul Felder ha nem is akkora név, mint az imént említett két harcos, de mocskos veszélyes.

A Sport 2 által nem közvetített felvezetők 19:00-től már futnakélőben itt tudjátok, vagy éppen itt van lehetőség követni! A main card pedig 21:00-tól a Sport 2 műsorán jön élőben.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz – itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*