Tim Sylvia is visszatér! Hála az égnek, kímélő módban

Tim Sylvia is visszatér! Hála az égnek, kímélő módban


Tim Sylvia is visszatér! Hála az égnek, kímélő módban

A Chael P. Sonnen művek december 3-án egy újabb grappling show-val örvendezteti a nagyérdeműt, most a nehézfiúk kerülnek előtérbe.

A Submission Underground hatodik gáláját rendezi, a célállomás pedig Portland. A fiatal szervezet nagyon jó szabályrendszerrel operál.

Az EBI szisztémához hasonlóan, semmiképp sem lehet egy mérkőzés döntetlen, elkerülendő a Sakuraba-Shamrock fiaskót, néhány hete a Rizinben.

Kisketrecben láthattuk már Miesha Tate kisasszonyt, Dan Hendersont Jon Jones ellen, Jake Shields is tiszteletét tette már.

Most egy újabb legenda, a nehézsúly egykori királya, Tim Sylvia is úgy döntött, ezt nem szeretné kihagyni. Az egykori kétszeres UFC nehézsúlyú bajnok Fabiano Scherner ellen döntheti el, ki a nehézsúly, vagy ki tudja, szupernehézsúly grappling királya! Slyvia négy éve vonult vissza végleg az MMA-tól, rengetegszer kikapott már karrierje vége felé, sőt! Tudtommal ő a modern kori MMA egyetlen olyan embere, aki nem bírt bemérni nehézsúlyba!!!! Karrierje alkonyán már inkább szupernehézsúlyban mozgott.

Scherner nem egy minden rajongó által azonnal beazonosítható figura.

Egy tucat szervezetnél harcolt MMA-ban, két TKO vereségre a UFC-be is beköszönt 12 évvel ezelőtt. 2012 szeptemberétől inaktív volt, a papír-nehézsúlyú bajnok Vitaly Minakov kiütötte, de 2016 júniusában egy TKO-val tért vissza az aktív harchoz. 45 évesen igazi öregfiú, bár Sylvia sem mai csirke már 41 évével.

A kártya további összeállítását még homály fedi, de majd beszámolunk róla, nyilván.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*