Thai boksz: Vidakovics Patrik meghódította a Bangla Boxing Stadiumot!!!

Thai boksz: Vidakovics Patrik meghódította a Bangla Boxing Stadiumot!!!


Thai boksz: Vidakovics Patrik meghódította a Bangla Boxing Stadiumot!!!

Világra szóló magyar siker messzi földön!

Vidakovics Patrik négy hete egyenesen a Phuket Top Team edzőtáborába repült, hogy felkészüljön élete és karrierje egyik legnagyobb próbatételére és lehetőségére. A kétszeres világbajnok kick-boxer amatőrben, és két profi interkontinentális címe is van. A harcos a 2804 lakost számláló Érsekcsanádból érkezett Thaiföldre, a Vancsik Nándor által vezetett, több sportágban is eredményes Bács-Team csapat tagjaként. Célja az volt, hogy thai bokszban megszerezze élete első győzelmét. A legdurvább az egészben az, hogy Patrik egyből egy főmeccsen kapott szerepet.

Patrik elárulta nekünk, hogyan zajlott a felkészülése, illetve azt is, hogy hogyan aratta le a kemény munka gyümölcsét:

“Napi 2 x 2 órát edzettem hétfőtől szombatig. Felkészültnek éreztem magam, így elfogadtam a meghívást egy muay-thai meccsre november 3-án, a híres Bangla Boxing Stadiumban. Még sosem indultam ebben a sportágban, de kellő magabiztosságot éreztem, valamint az itteni edzőm, Leamthong Leenoi is nagyon jól felkészített. Az est főmérkőzését egy nálam nehezebb francia harcossal vívtam. A boxtechnikámat használva sikerült kétszer is megfogni ellenfelemet, majd az 5. menetben a bírók beszüntették a meccset, így az én kezemet emelték a magasba.”

A bődületes siker után Patrik elárulta azt is, hogy kick-box meccs lesz a következő:

“Az edzéseket tovább folytatom itt még 3 hétig, majd november 26.-án Kínába utazok egy kick-box mérkőzésre. Köszönöm a szurkolóimnak, hogy otthonról is szorítottak!”

Patrik köszönetet mondott Vancsik Nándornak és Földi Krisztiánnak, ugyanis miattuk kerülhetett ki az ázsiai országba.

Gratulálunk!!!


2 hozzászólás

  1. Bebeto07

    Ez valami vicc volt? Ez az ellenfel hova es milyen meccsre keszult??? Komedia, amit csinalt, komoly thai box (es a kondijat, technikajat nezve barmilyen kuzdosport multja lehet), meg nezni is rossz volt, ahogy rug… Ettol a magyar srac meg ugyesen megoldotta, nem o tehet rola, hogy ilyen volt az ellenfel,de azert na…

  2. fehéri tamás

    a srác kőkemény volt,de tényleg nem volt túl képzett. mondjuk azért thaiföldön van ez a thay-boksz turizmus, egy csomó ismerősöm volt kinn edzőtáborban, jellemzően nem a csórók. ettől függetlenül mindenképpen hasznos autentikus körülmények közt edzeni, pláne az ottani körülmények közt. nyilván azért nem kell túlspilázni, de lekezelni sem.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*