Teljes, és nagyon kemény a RIZIN hétvégi programja
MMA

Teljes, és nagyon kemény a RIZIN hétvégi programja


Teljes, és nagyon kemény a RIZIN hétvégi programja

A japán Rizin szervezet először látogat Fukuokába a hétvégén, és nagyon durva neveket vonultatnak fel. Köztük van Jerome Le Banner is.

Az eseményen rendkívül változatos meccseknek lehetünk majd szemtanúi, mert a múltkor már beharangozott Sakuraba – Frank Shamrock grappling összecsapáson kívül lesz még itt kickbox, női atomsúlyú többfordulós torna, szerepel majd továbbá a kétszeres K-1 World MAX bajnok (2005, 2007), Andy Souwer is, a férfi harmatsúlyban pedig egy nagydíj lesz.

Aki esetleg nem ismerné Souwert:

A női atomsúlyú torna első fordulója így néz ki:

RENA / Andy Nguyen

Alyssa Garcia / Maria Oliveira
Kanna Asakura / Sylwia Juskiewicz
Irine Rivera / Miyuu Yamamoto

A férfi harmatsúly GP pedig így:

Shintaro Ishiwatari / Akhmed Musakaev
Jae Hoon Moon / Kevin Petshi
Manel Kape / Erson Yamamoto

A győztesek a második körben mehetnek az egykori UFC sztár, Kyoji Horiguchi, továbbá Khalid Taha és Anthony Birchak ellen.

Az ütőkártyát, Jerome Le Banner (ökölvívás: 6-0, 5 KO; kick-box: 81-22, 65 KO; MMA: 4-2, 3 KO) visszatérését direkt a végére hagytam. Bizony ő is harcol majd a gálán, méghozzá a RIZIN MMA speciális szabályrendszerében, bármit is jelentsen ez, -120-os kilogrammban. Le Banner már 44 éves és 2015-ben már egyszer visszavonult, de most valamiért a visszatérés mellett döntött. Ellenfele Roque Martinez (11-4 MMA) lesz.

WAAR Le Banner!!!

A teljes lineup:

Tenshin Nasukawa / Yamato Fujita
Kazushi Sakuraba / Frank Shamrock — grappling
Akiyo Nishiura / Andy Souwer
King Reina / Crystal Stokes
Tatsuya Kawajiri / Gabriel Oliveira
Jae Hoon Moon / Kevin Petshi
Manel Kape / Erson Yamamoto
Jerome Le Banner / Roque Martinez
Issei Ishii / Jin Mandokoro — kickbox
YUKI / Darvish Kurogi — kickbox
Yoshihisa Morimoto / Ryota Renseigym — kickbox


3 hozzászólás

 1. Bronson

  Ide is beirom,hàtha èrdekel valakit:LeBanner soha nem vonult vissza,èpp a kètèves eltiltàsàt tolti,ami 2018.julius 15èn jàr le.Az utolso meccsèn elfutott a doppingellenorok elol, de utolag azt nyilatkozta,hogy nem tudta,hogy lesz ellenorzès ès hogy a menedzsere hibàja,mert az nem èrtesitette – ès kirugta az illetot. Egyèbkènt hat bunyost ellenoriztek akkor ott helyben ès mindegyikuk tudott rola,mivel elotte èrtesitve lettek.Aztàn van egy tàrgyalàs alatt àllo meccse Quarteronnal,aki règota kostolgatja a mèdiàban ès egy màsik meccse Abidivel,ami igazàn nagyot szolna itt,mert règota zsigerbol utàljàk egymàst ès egy igazi gyuloletmeccs lehetne belole,nem ugy mint a buzi Badr Hari ès Triko Verhoeven fèle kamupàrositàsbol.Mindenesetre a kickboksznak jot tenne.

  1. chuck-d

   Abidivel nagyot mennének, 12 éve összefejelt neki egy hematómát, meg majdnem végig bírta a meccset, 10 éve inaktív, a Bellator már küldi az ügynökeit. kár, hogy arról nincs felvétel, ahogy anno fejbe rúgta Le Bannert az utcán, akkor még top bunyósok voltak. most mondhatod, hogy a jelenlegi felhozatalban ma is azok, de ez szomorú.

 2. Bronson

  Abidivel tobbszor is osszementek,mind backstage,mind utcai korulmènyek kozott.Az ominozus fejrugàs is backstage volt,de ezt csak Abidi mondja.Nyàr eleje ota kèszul a meccsre Tony Gregory-val,èn is bejelentkeztem vendègsparringra.Itt mindenkit èrdekel a meccs,nem kell hozzà Bellator,megvan hozzà a keret.2018 èv màsodik felèben lesz vàrhatoan,persze ha addig LeBanner nem keveredik ujabb doppingugybe,mint Jon Jones.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*