Stipe Miocic azonnali visszavágót kér Cormiertől, kiosztotta Lesnart és a UFC-t is

Stipe Miocic azonnali visszavágót kér Cormiertől, kiosztotta Lesnart és a UFC-t is


Stipe Miocic azonnali visszavágót kér Cormiertől, kiosztotta Lesnart és a UFC-t is

A UFC 226 legnagyobb vesztese egyértelműen Stipe Miocic volt. Nem elég, hogy kikapott a sokáig félnehézben ynomuló Daniel Cormiertől, de míg a földön feküdt összetörve, a meccs után Brock Lesnar egy jókorát belé is rúgott. Miocic nem igazán kapta fel a vizet azon, hogy a pankrátor egy darab szarnak nevezte őt – legalábbis ezidáig.

Az egykori nehézsúlyú bajnok a ketrecben egy darab szót sem Joe Rogannek és ezáltal a jelenlévő közönségnek. Legutóbbi interjújában kiderült, hogy miért nem:

“Egy szarság volt az egész, és nagyon tiszteletlen is egyben. Azt hittem, meginterjúvolnak engem a meccs után, és akartam is visszavágót kérni Danieltől. Amikor Brock bejött, azt gondoltam, ‘na jó, én leléptem, nincs szükségem erre a cirkuszra’. Hogy lehet címmeccset adni egy olyan embernek, aki több mint két éve nem bunyózott, jelenleg eltiltását tölti, mert a legutóbbi meccsén lebukott doppinggal?

Én érdemlem meg a címmeccset, nem pedig ő. Én vagyok az, aki átment a divízión, én védte meg a legtöbbször a címet, és engem dobnak félre? Na ne már. Nem tudtam, hogy erről szól a UFC. Gondolom úgy kell nekik a nézettség, mint egy falat kenyér. csókold meg a valagam, ha úgy gondolod, nem érdemlem meg a címmeccset.”

Dana White állítólag később elnézést kért a bajnoktól, de Stipe szerint ez annyit ér a jelenlegi szituban, mint halottnak a beöntés:

“(Dana) Odajött hozzám, két másodperc alatt elnézést kért mindazért, ami a ketrecben történt a meccs után. De ennek a bocsánatkérésnek semmi jelentősége nincs, ha nem tesznek eleget a kérésemnek.”

És most egy komoly kérdés következik, tedd a szívedre a kezed, és válaszolj kérlek őszintén: melyik meccset néznéd meg jövőre?

A, Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 2.
B, Daniel Cormier vs. Brock Lesnar

Indulhat a szavazás 🙂


15 hozzászólás

 1. krszts

  Igazság szerint…. A legjobb az volna ,ha jönne egy Miocic vs JDS + DC vs Brock (ugyanazon a gálán persze, hátha az USADA-nak mégis eszébe jutna tesztelni a szteroidhuszárt) aztán utóbbi meccs győztesét meg jól kicsaphatná Stipe ahogy annak kellett volna lennie a hétvégén. Csak nem hiszem, hogy belefér Cormier idejébe 😒

 2. pintimi

  Cormier simán veri majd a Gólemet, mint ahogy a visszavágón is tenné azt Miocic-val! Nagyon is jó, technikás, nagyfokú ringintelligenciával megáldott harcos a Dagi, profi csapattal. Pályafutásának ellenfeleit és meccseit végignézve, jelenleg nincs olyan nehézsúlyú cím közelben, aki veszélyes lenne rá.
  Ez is profi sport, minden a pénzről szó!
  A, B sorrendben lesznek megrendezve a meccsek!

 3. Bebeto07

  Régebben nem bírtam DC-t, de tényleg az egyik legjobb bunyós aki valaha született. Ilyen bunyó intelligenciával megáldott embert az oktogonban/ringben nagyon keveset látni. Minden tiszteletet megérdemel!

 4. chuck-d

  megnézve a múlt hétvégi kurva alacsony nézettségű gála számait, és a most következő PPV várható bevételét, akik Lesnar helyett a Stiopic visszavágót szeretnék, írják már oda azt a 150-200 bunyóst is, akit rúgjon ki a UFC.

  1. Zandvoort82

   A kérdés úgy szólt: “tedd a szívedre a kezed, és válaszolj kérlek őszintén: melyik meccset néznéd meg jövőre”.
   Erre jötte a válaszok, és igen, sokkal jobba megnézném én is A Miocic visszavágót, mint a Lesnar elleni bohóckodást.
   Pont leszarom a gálák nézettségét, én ezt szeretném látni.

   1. chuck-d

    még jó, hogy nem más szervre kellett tenni közben a kezet, és csak a sajátra, mert láthatóan fontosak ezek a kitételek.

    tehát ezt úgy kell értelmezni, hogy szűklátókörűségre szólítottak fel, ennek meg is lehet felelni, nagyon büszkén, aki meg felhívja a realitásokra a figyelmet, az megzavarja a mit szeretnék felhőálmokat. mivel a párosítások szempontjából legmeghatározóbb tényező a nézettség és bevétel, nyilván le kell szarni.

    és mielőtt még rácsúsznánk arra, hogy ez sport vs. szórakoztatás dilemma, attól még, hogy valaki nem szórakoztató, még nem lesz a sport elitjének csúcsa, és fordítva. mondanám, hogy érdemes elgondolkodni miért ez a súlycsoport az MMA iszapos pocsolyája, és Miacsöcs kiemelkedése milyen magaslatokban van, de ez is teljesen leszarható.

    1. Zandvoort82

     Mindenki tudja, hogy a Lesnar vs Cormier nagyobb pénzt hozna, mint a Mioci elleni visszavágó. Ez tény.
     Csak a kérdés nem ez volt, hanem az: mit SZERETNÉL látni, ha választhatnál, mindentől függetlenül…
     Az elemzésed nagyon jó, csak nem ide tartozik.

     1. chuck-d

      ha a legfontosabb tényező – ami a rekord alacsony számokat nézve, egy 4 milliárdos üzlet után még égetőbb – nem ide tartozik, akkor te ezt a kérdést érzelmi szintre akarod redukálni. erre az is utalhat, hogy a mindentől függetlenül – ezt hogy? – és a szeretet lebeg a szemed előtt annak ellenére, hogy ezek nem szerepelnek a kérdésben. kisgatyában tévében verekedő férfiak esetében nem tudok érzelmi alapon dönteni. a kommentem azoknak szólt, akik szintén figyelembe szeretnék venni a körülményeket, attól még, hogy te nem tartozol közéjük, ez még ide tartozik.

  1. chuck-d

   akkor mi alapján szabad dönteni, ha mindentől függetlenül, és mi tartozhat abba bele, amit te SZERETNÉL?
   a szövegértelmezést megelőzi a koherens szövegalkotás és a releváns érvelés.

 5. Thomas

  Chuck_d: Szakértőnek állítod be magad, picit sokat okoskodsz.
  Ne akard annyira osztani az észt, főleg, hogy néha baromságokat írsz.
  Itt pl. tényleg nem érted a kérdés lényegét, helyette nekiállsz okoskodni…

  1. chuck-d

   szerintem egy helyen sem fogod azt megtalálni, ahol szakértőnek állítom be magam, ellenben mivel lehet véleményem, ezért van. személyeskedés helyett ha te okos is vagy, nem csak kodsz, minden esetben kijavíthatsz, elmesélheted a lényeget. most is, persze ha van a véleményed mögött fedezet.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*