Stephen Thompson kihívta Jorge Masvidalt
MMA

Stephen Thompson kihívta Jorge Masvidalt


Stephen Thompson kihívta Jorge Masvidalt

Lehet, hogy még beférnek a UFC 217 világsztárokkal teletömött kártyájára.

Sokan “lemondtak” Stephen “Wonderboy” Thompsonról, miután egymás után kétszer kikapott (oké, legelőször döntetlent bunyóztak, de az felért egy vereséggel Wonderboynak, hiszen Woodley maradt így a trónon) a váltósúly jelenlegi bajnokától, Tyron Woodley-től. Mindkét meccs dögunalmas volt pár jó pillanatot leszámítva, a közönség fütyülésétől állítólag alig lehetett hallani valamit a csarnokban.

Azóta kiderült, hogy nem Thompson tehet a dologról, hanem inkább Tyron Woodley, aki legutóbb még az unalmasabbnál is sokkal unalmasabb (sőt, még annál is unalmasabb) meccsen védte meg az övet Demian Maiával szemben.

Jorge Masivdal korábban fűt-fát kihívott, többek között Tyront is és Wonderboyt is, miután hátizsákként fojtotta őt le Maia, de az amerikai karatemester nem tudott leállni vele, amiért lesérült a térde. Masvidal annyira akarta őt, hogy azt találta ki, hogy Wonderboy csak megjátssza a sérülést. Úgy néz ki, a trash talk bevált, mert Thompson egy podcastban azt mondta, készülődjön Masvidal, mert eljön érte.

“Ő hívott ki engem, de úgy néz ki, én fogom teljesíteni a célt. November 4-én lesz a meccs, szóval legyél készen! Masvidal azt mondta, könnyű pénzszerzés lesz, de elárulom: nem lesz az. Nem tudom, neki volt-e már térdsérülése, de nekem ez már a hatodik. Óvatosan kell bánni ezzel. Láttam már sok olyan srácot, aki nem törődött a sérülésével, nyomta tovább, aztán még jobban lesérült. Aztán egy év kihagyás jött, vagy még több. Szóval én biztosra szeretnék menni. Mondtam már neki korábban, hogy megverekszem vele, és ezt is fogom tenni.” – Stephen Thompson

Mindkét fighter kikapott legutóbb, de egyikük a bajnoktól, másikuk pedig a bajnok elsőszámú kihívójától, tehát még a logika is ezért a párosításért kiált. Remélem, összejön, mert ez biztos, hogy nem lesz egy unalmas meccs, ugyanis Wonderboy látványos karatéja és Masvidal civakodó stílusa elég jól összeillik egymással.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*