Sérüléshullám a Bellatorban: James Gallagher és Liam McGeary is megsérült
MMA

Sérüléshullám a Bellatorban: James Gallagher és Liam McGeary is megsérült


Sérüléshullám a Bellatorban: James Gallagher és Liam McGeary is megsérült

Jövő hónapban harcolt volna hazai pályán, Írország egyik új feltörekvő csillaga, James Gallagher.

Az SBG Ireland (Conor McGregor csapata) legújabb, feladásspecialista terméke eddig 7-0 profi pályafutása alatt, ebből hatszor kopogtatta ellenfeleit. Sajnos a sors nem volt hozzá kegyes, tegnap edzés közben egy térdsérülést szedett össze, aminek gyógyulási idejét 6-8 hétre teszik az orvosok.

A Bellator valamelyest csavarosan oldotta meg a főmérkőzés pótlását, így pici intrika, de Gallagher egy riválisa, AJ. McKee felkerült a helyére, Brian Moore, Gallagher SBG-s csapattársa ellen!

Decky Dalton, aki itt csaphatott volna össze McKeevel, Andre Goncalvest kapta ellenfélnek, így Gallagher eredeti ellenfele, Jeremiah Labiano Izraelben kap szerepet Noad Lahat ellen, a 188 számmal fémjelzett gálán.

Meg kell még említenünk egy szomorú esetet is. Néhány napja megírtuk, hogy King Mo kiesett a 185-ről, Bubba McDaniel került Liam McGearyvel szembe. Bubba anyagi helyzete bevallása szerint közel sem ideális, ezért ment bele a meccsbe. El is kezdte az edzést, de pár nappal később jött a derült égből a villámcsapás: McGeary sem tud kiállni, a mérkőzést pedig törlik. Bubba a kuporgatott pénzéből kezdett el edzeni, ami most sajnos hiába fogyott. Szomorú.

Remélem, Cokerék találnak neki helyet esetleg egy későbbi meccsre…


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*