Sean O’Malley főmeccsben szeretne visszatérni ősszel

Sean O’Malley főmeccsben szeretne visszatérni ősszel


Sean O’Malley főmeccsben szeretne visszatérni ősszel

A UFC jelenlegi talán legszínesebb egyénisége, Sean O’Malley most épp a sérültek padján ül, de nem tervez itt hosszú távra.

Sugar ugyanis nagy terveket szövögetve térne majd vissza ősszel, főmeccsben.

A UFC 222 alatti meccsén André Soukhamthath ellen megsérülő, de André hülyesége miatt mégis nyerni tudó Sean később műtétre szorult, de azért már edzeget.

Just Incase this bull shit happens again . @timwelchmt @sanabul #teamsanabul

A post shared by Sugar Sean O'Malley (@sugaseanmma) on

Teljesen normális.

A UFC on Fox 29 alatt Mackenzie Dern társaságában egy jó kövér jointot rántott (happy 420 btw) elő, Nate Diaz mintájára.

Haha. 😀

Sean megszólalt e kapcsán és egészsége is téma volt egy interjúban.

”A UFC nem volt rám mérges a joint miatt, annyira. Mondták, hogy szólnak majd mikor leszünk adásban Mack(enzie) meg én, aztán bedobtam magam. A lábam pedig javulgat. Még mindig duci kicsit. Jegelgetem, nemsoká kezdtem a rehabilitációt. A UFC azt mondta, hogy kifizetik a dolgot, szóval egy két hetet eltöltök majd ott. Nagyon szeretném a következő meccsemen a gála címében látni a nevem. Úgy vagyok vele, megérdemlem. Nem tudom, hogy milyen eladásokat dobna, de azért biztos sokan néznék.”

Nagyon aranyos és szimpatikus gyerek Sean, de azért a realitásérzékkel még vannak bajok. Egy Dana White Contender Series meccs, meg két másik döntés után még azért ez kicsit távlati cél, a 23 éves harmatsúlyúnak.

”Október és november a cél. Öt menetre szeretném, ahhoz kell egy plusz hónap felkészülés. Szerintem a három UFC harcom alatt is látszik rajtam a fejlődés, ez pedig csak jobb és erősebb lesz majd.”

Arról is megkérdezték, hogy ki ellen szeretne majd megmérkőzni, de rövid és velős választ kaptunk:


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*