Rousey megtörte a csendet, közleményt adott ki a Nunes-vereségről
MMA

Rousey megtörte a csendet, közleményt adott ki a Nunes-vereségről


Rousey megtörte a csendet, közleményt adott ki a Nunes-vereségről

Rövid is, sablon is, de a miénk.

Szemben a Holly Holm-tól elszenvedett KO utáni néma csenddel, Ronda Rousey szűkszavúan bár, de nyilatkozatott tett a szombat hajnali mérkőzése után. Az ESPN-nek küldött gondolatai a következők voltak:

Köszönetet szeretnék mondani minden rajongómnak, akik ott voltak velem, nemcsak a legnagyobb pillanatokban, hanem a legnehezebbekben is. Nincsenek szavak arra, mennyit jelent nekem a szeretet és támogatás.

Az elmúlt évben a fő célom a visszatérés volt, nemcsak a bunyóhoz, hanem a győzelemhez is. Ugyanakkor néha, még ha felkészülsz, mindent beleadsz, mert annyira akarsz valamit, megesik, hogy nem úgy történnek a dolgok, ahogy eltervezted. Büszkeséggel tölt el látni, hogy hova jutott el a női divízió a UFC-ben és le a kalappal minden lány előtt, aki ennek a része volt és lehetővé tette, beleértve Amandát.

Szükségem van némi időre, hogy visszatekintsek és hogy elgondolkodjak a jövőről. Köszönöm a belém vetett hitet és a megértést.

Ez egy meglehetősen sablonos nyilatkozat, részletesebbet nem is várhatunk és már ez is több, mint amennyit legutóbb kaptunk. Érthető Ronda csalódottsága, hisz az ő szintjén egy 48 másodperces mészárlás rossz végén lenni durva hatással van a karrierre. Hogy látjuk-e még valaha a ketrecben vagy a környékén, még nyitott kérdés. Természetesen spekulálni lehet, de biztosat csak ő tud. Remélhetőleg hamarosan nyilatkozik még. Ha megteszi, mi szólunk.


1 hozzászólás

  1. Adam Lotz

    -Szerintem …. meg a provokativan elfogult …a anyad,te Kocsog..
    -Az objektivitas,vagy egy normalis hangvetelu nyilatkozat a nyugati vilagban nem ciki!
    Szoval:-tudodmit,buzikam!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*