Ronda Rousey felkapta a 120 kilós Triple H-t, és rábaszta egy asztalta

Ronda Rousey felkapta a 120 kilós Triple H-t, és rábaszta egy asztalta


Ronda Rousey felkapta a 120 kilós Triple H-t, és rábaszta egy asztalta

Erős kezdés a WWE-nél.

Ronda Rousey immár hivatalosan is a WWE tagja, itt végre nem vágják pofán, és azt csinálhatja, amit a legjobban tud és szeret: embereket dobálgatni (karfeszítést még nem láthattunk, mondjuk én nem szoktam nézni a WWE-t).

Rousey áprilisban újra pankrátorkodik majd, egy 2 a 2 elleni meccsen, ez lesz a Ronda Rousey és Kurt Angle vs. Triple H és Stephanie McMahon. A meccset pedig így promózták:

Oké, Triple H azért besegített a mozdulatban Rouseynak, így könnyebb volt a dolga, de azért mégis csak egy 120 kilós férfit dobott el egy ippont érő mozdulattal.

Most pedig egy gifet mutatok – aki abban reménykedett, hogy Rousey-t láthatjuk még a ketrecben, az készítse elő a zsepit, mert ezen éppen az látható, ahogy Rousey aláírja a szerződést, és hivatalosan is pankrátorrá avanzsálódik:

Szip-szip.


3 hozzászólás

  1. chuck-d

    Ronda a UFC hivatalos ranglistáján jelenleg 11. a súlycsoportjában, pedig szerintem se fog már soha ott meccselni. lehet valamiért még nem tudták kifuttatni a szerződését, és most párhuzamosan él egy ideig. mindenesetre ehhez képest sem tavaly, sem még idén nem tesztelte a USADA.

    MMA-ban már mindent elért, sokat segített a szervezetnek, és ezáltal a sportnak is, keressen csak pénzt, érezze jól magát.

    külföldi újságírók felvetették, hogy a pankráció közönsége nem mindig baráti, akár egy Holly Holm skandálásba is belekezdhetnek, remélem erre felkészítették.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*