Rettenetesen nagy csalódás volt Conor McGregor tárgyalása
MMA

Rettenetesen nagy csalódás volt Conor McGregor tárgyalása


Rettenetesen nagy csalódás volt Conor McGregor tárgyalása

Másfél hónapot várnunk kell az ítéletig.

“Milyen büntetést kap Conor McGregor?” A március eleji buszos incidens óta ez a kérdés tartja lázban az MMA szerelmeseit. Mint azt többször megírtuk (például itt), az ír bírósági meghallgatása június 14-én volt esedékes, elvileg itt derült volna ki az is, hogy milyen büntetésre számíthat a UFC történelmének messze leghíresebb tagja.

Ebből a pár sorból már biztos rájöttetek, hogy rossz hírem van.

Ugyanis az égvilágon semmi sem derült ki a mai tárgyaláson, az ülést szinte azonnal berekesztették, amikor Conor és jogi csapata bejelentette, hogy vádalkut szeretnének kötni. Ennek részleteit július 26-án, vagyis másfél hónap múlva fogják kifejteni egy újabb meghallgatáson.

Ez azért kifejezetten rossz hír, mert ez egy újabb másfél hónap mínusz Conor karrierjéből, ami fájó, hiszen most van teljesítőképessége csúcsán. De hát ez van, ha nem bírsz magaddal és szándékosan megrongálsz egy emberekkel teli buszt.

Az ír egyébként a következő szavakat mondta, amikor vége lett a meghallgatásnak, és kimentek a folyosóra:

“Megbántam a tetteimet, amik a mai naphoz vezettek. Megértem az ügy komolyságát, és reménykedem, hogy lesz megoldása. Köszönöm mindenkinek.”


1 hozzászólás

  1. AK5

    kereshetsz barmennyi penzt, erre most ra kell szanni az idot, nem te mondod meg mikor hova es miert utazol… azert ez bosszanto lehet valamilyen szinten.. a mai bevonulasnal kicsit zavartabbnak is tunt a szokasosnal..
    u.i. majd kepet erdemes lenne cserelni, ez meg az aprilisi.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*