Pénteken jön a Bellator 181: Campos vs Girtz 3
MMA

Pénteken jön a Bellator 181: Campos vs Girtz 3


Pénteken jön a Bellator 181: Campos vs Girtz 3

Rengeteg meccs lesz, érdemes vetni pár pillantást a line up-ra.

Igen, tudjuk, a küzdősport világában akkora médiazörej van napok óta, hogy szinte a saját hangunkat sem halljuk McGregor és Mayweather üvöltözésétől, de azért rajtuk kívül is van élet. Mi az hogy! Oklahomából, a WinStar World Casino-ból jelentkeznek Scott Cokerék 16 (igen, tizenhat) bunyóval.

A főmeccsen Derek Campos (18-6) harmadjára csap össze Brandon Girtz-cel (14-6), az eddigi állás 1:1 közöttük, a páros először 2013-ban találkozott össze a ketrecben, akkor Campos kipontozta Brandont, aki viszont KO-val vágott vissza neki 2015-ben, a Bellator 146-on. Itt egy kis történelemlecke:

Az előmeccset Kendall Grove (23–16-1), a The Ultimate Fighter 3 nyertese vívja majd John Salterrel (13-3), aki hozzá hasonlóan szintén a UFC tagja volt korábban, ő az utóbbi 5 meccsét mind idő előtt húzta be, csúcsformában várja Campost.

A főkártya harmadik meccsét egy kőkemény birkózó, Joe Warren (14-6) hozza Steve Garcia (7-1) ellenében, akinek csak egy veresége van még.

Eredetileg úgy volt, hogy a szintén UFC-től átigazolt Valérie Létourneau is ezen a gálán szerepel majd, de július 10-én a hölgyemény lesérült, és a helyébe Jessica Middleton lépett, ő elég nagy név volt ahhoz, hogy felkerüljön a főkártyára. Emily Ducote lesz az ellenfele.

Érdemes kiemelni még Rafael Lovato Jr. nevét az ültetőkről, ő ugyanis egy három danos brazil jiu jitsu nagymester, többszörös világbajnok. A mester MMA-ban is nagyon jól nyomja, 5 meccset vívott eddig, senki sem tudta megverni, minden meccsét idő előtt fejezte be eddig, hármat nyert kopogtatással, kettőt pedig TKO-val.

Főkártya

Brandon Girtz vs. Derek Campos
Kendall Grove vs. John Salter
Joe Warren vs. Steve Garcia
Jessica Middleton vs. Emily Ducote

Ültetők

A.J. Matthews vs. André Fialho
Justin Lawrence vs. Treston Thomison
Jordan Howard vs. Johnny Marigo
Rafael Lovato Jr. vs. Mike Rhodes
Guilherme Bomba vs. E.J. Brooks
Bruna Vargas vs. Kate Collins
Amanda Bell vs. Brittney Elkin
Romero Cotton vs. Arron Rodriguez
Valentin Moldavsky vs. Carl Seumanutafa
Logan Storley vs. Kemmyelle Haley
William Florentino vs. Jonathan Gary
Guillermo Gonzalez vs. Fernando Trevino


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*