Nem láthatjuk és hallhatjuk többé a Bellator Joe Rogan-jét
MMA

Nem láthatjuk és hallhatjuk többé a Bellator Joe Rogan-jét


Nem láthatjuk és hallhatjuk többé a Bellator Joe Rogan-jét

Jimmy Smith-től megvált a világ második legnépszerűbb MMA-s szervezete.

A Bellator MMA megvált egyik legrégibb kommentátorától, Jimmy Smith-től, állítólag “kölcsönös megegyezés” alapján, de konkrét indokokról nem tudunk. Ariel Helwani szerint a szervezet egyre többet foglalkoztatná Chael Sonnent, így valószínűleg ő kerül a megüresedett helyre. Vagy egy másik személy, ami nem kis meglepetés, ő pedig nem más, mint Frank Mir, aki – és én ezt nem is tudtam – pár éve a WEC szervezetnél adta hangját és szakértelmét MMA-s meccsekhez.

Visszatérve picit Jimmy Smith-hez: ő volt az egyik főszereplője a nagysikerű Fight Quest bunyósorozatnak, ahol a világ különböző tájain próbálják ki a különböző harcművészeti stílusokat. Érdemes nézni, ha nem láttátok még, kezdjünk mondjuk a brazil jitsus résszel. Feliratunk sajnos nincs hozzá.

Jimmy nem olyan ember, aki bort iszik, és vizet prédikál, – bár egy kommentátor nem feltétlenül attól jó, hogy ő maga is MMA-s – volt pár éles bunyója a ketrecben, ahol 6 meccset vívott, ebből ötször nyert, és csak egyszer kapott ki megosztott pontozással (illetve egy meccse volt amatőrben, még 2008-ban kapott ki Dustin Waldentől. Kilenc éve volt a Bellatornál, a szervezet egy szép közleményben búcsúzott tőle:

“Jimmy korunk egyik legjobb szakkommentátora. Lényeges szerepet játszott a Bellator gyarapodásában, ami mára egy világméretű franchise-zá nőtte ki magát.”

Smith pedig a következő szavakkal búcsúzott el rajongóitól:

“Nagyon hálás vagyok az egész Bellator szervezetnek és a rajongóinak ezért a lehengerlő és felejthetetlen kilenc évért. Minden jót kívánok a harcosoknak, a promótereknek és a Bellator csapatának.”


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*