Mighty Mouse követeli a jussát a T.J. elleni superfightért
MMA

Mighty Mouse követeli a jussát a T.J. elleni superfightért


Mighty Mouse követeli a jussát a T.J. elleni superfightért

Bár most még vállproblémákkal küszködik, a július 7-i UFC 226-on valószínűleg láthatjuk már Demetrious “Mighty Mouse” Johnsont a ketrecben. Friss infók következnek, egyenesen tőle!

“Ezt a meccset akarom, és a UFC-nél is így éreznek. Elmondtam a menedzsereimnek, hogy mit akarok, és azt mondták, beszélnek a UFC-vel. Mindenki látja, milyen pozícióban vagyok, megérdemlem, hogy rendesen kifizessenek, hiszen ez tényleg egy superfight. Azt szeretném, ha egy olyan összeget ajánlanának, amire ha ránézek, azt mondjam, megéri bunyózni érte.” – mondta DJ a hétfői MMA Hour-ban.

A UFC légsúlyú bajnoka nem mondta, hogy mennyit akar pontosan (talán tanult a Nate Diaz-ügyből? Lehetséges.), de valószínűleg elég nagy összegről van szó. Mindannyian reménykedhetünk, hogy összejön a deal, hiszen DJ a következőket ígérte:

“A menedzserek majd teszik a saját dolgukat, én majd meg az enyémet, jó műsort fogok szolgáltatni. Ki tudja, lehet, hogy egy olyan szubot mutatok majd be, amilyet még senki sem látott.”

Johnson (27–2–1) a UFC történelmének egyik legdominánsabb harcosa, ő a pound-for-pound király, és legutóbb olyan szubbal győzte le Ray Borg-ot, hogy elállt a világ szava. Hasonlításképp: Nate Diaz legutóbb 2,5 millió dolláros meccspénzt követelt a UFC-től, bár ezt nem adták meg neki. Na majd talán Mighty Mouse-nak megadják, megérdemelné.


2 hozzászólás

  1. chuck-d

    minden tiszteletet megérdemel sportolóként, de profiként azt is figyelembe kell vennie, mennyi pénzt generál, akár ez a szuperfájt is. a fingsúlynál már azért nincs kisebb, mert a versenyzők kiférnének a ketrec rácsain, és kevesebben nézik, mint a Duna tévén az Önök kérték éjszakai ismétlését. oké, ez az ő tényleges súlycsoportja, feljebb már érezte mennyi keresnivalója van, a dominanciája meg olyan kihívók ellen is alakult így, akiket szó szerint odafújt a szél. Conor a belét kidolgozta, hogy a lehető legtöbb embert érdekelje, egér barátunk meg kicsit ilyen jómunkásemberként tolja le az aktuális kihívókat. csodát persze nem tudna tenni magával, de a szórakoztatóipari részében kevésbé kreatív, mint a kivégzéseiben.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*