Menedzsere szerint Jon Jones még idén visszatérhet

Menedzsere szerint Jon Jones még idén visszatérhet


Menedzsere szerint Jon Jones még idén visszatérhet

Meglepő nyilatkozat.

Jones menedzsere, Malki Kawa Luke Thomas-nak adott egy friss interjút, és beszélt arról, szerinte mi lesz minden idők egyik legjobb MMA harcosával, aki jelenleg USADA eltiltás alatt áll, mert Turinabolt találtak a szervezetében, miután TKO-zta Daniel Cormiert. Jones és csapata az elejétől fogva tagadta a szer használatát, amit kimutattak a szervezetében, és az amerikai botrányhős nemrég átment egy hazugságteszten is. A legújabb fejlemények:

“A hónap vége felé tisztázódni fog pár dolog. Lesz egy meghallgatásunk Kaliforniában, és remélhetőleg az USADA is végez a vizsgálattal. Szerintem március végére megoldjuk az ügyet. Szerintem 95 szzázalék, hogy Jones még 2018-ban visszatér a ketrecbe. Ha az USADA egy normális szervezet – és szerintem az -, akkor remélem felidéznek minden interjút, mert szerintem ezekből kiderül, hogy Jones nem csalt, és nem szedett szteroidokat szándékosan.

Szerintetek megérdemel Jones még egy esélyt, vagy inkább jobb lenne, ha nem engednék a ketrec közelébe a UFC-nél?


1 hozzászólás

  1. chuck-d

    a szer szándékos használatát tagadták, ez azért fontos, mert akárhányszor jön erről hír, mindig előbújnak a ha ártatlan volt vissza neki az övet meg perelje be a júefszít meg ememájt faszságok. nem kérdés, hogy a szteroid benne volt a szervezetében, tehát a meccs eredménye – no-contest – és az öv sorsa így marad, ezen a vizsgálat bármilyen végkimenetele nem változtat. az eltiltás ténye és mértéke csak a tét.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*