Meghalt az MMA meccsén, majd újraélesztették CJ Hancockot
MMA

Meghalt az MMA meccsén, majd újraélesztették CJ Hancockot


Meghalt az MMA meccsén, majd újraélesztették CJ Hancockot

Nagyon durva eset zajlott le a Legacy Fighting Alliance (LFA) pénteki gáláján. 

CJ Hancock szíve megállt a ketrecben, újra kellett éleszteni. A bunyós szombat reggel mesélte el történetét az Intsagramján, ami ráébresztette arra, hogy ez a sport életveszélyes. Mivel ilyen közel volt a halálhoz, úgy döntött, szögre akasztja a kesztyűit.

A 32 éves Hancock azt mondta, elég kemény fogyasztása volt, de nem tudja, mi lehetett a baj, meg természetesen azt, hogy nagyon megviselte őt a dolog. AZ orvosok is azt mondták neki, hogy nem harcolhat többet, mert a szívleállás mellett volt egy veseelégtelensége is a túlzott dehidratáció miatt.

“Össze vagyok törve lelkileg. Azt hiszem, mostantól edző leszek.”

A fiaskó ellenére Hancock (2-2) azt mondta, MMA-ról átvált brazil jiu jitsu versenyzésre, és azt sem tartja kizártnak, hogy ha az egészsége engedi, később részt vesz majd “superfight”-okon.

A rémisztő az, hogy Hancock a meccsen egyszer csak összeesett, ezért ellenfele, Charlie Ontiveros elvileg megkapta majd a TKO-s győzelmet, de minden bizonnyal a meccset később no contest-re változtatják, a logika ezt diktálja. Vagyis nem egészen.

Ed Soares, az LFA CEO-ja például azt mondta, Hancock bekapott egy testrúgást, és rá pár másodpercre esett össze. De hát végül is töknyolc, mert Hancock úgyis befejezi karrierjét.

Ezek után nem csodálkozom.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*