McGregor: MMA és boksz párhuzamosan jön ezek után, Floyd 2 menetet bír majd

McGregor: MMA és boksz párhuzamosan jön ezek után, Floyd 2 menetet bír majd


McGregor: MMA és boksz párhuzamosan jön ezek után, Floyd 2 menetet bír majd

Conor nyílt edzést és média Q&A-t tartott.

Az augusztus 26-án érkező Mayweather vs McGregor meccs felvezetésének egyik állomásaként érkezett a vegasi UFC Performance Institute-ban tartott Conor McGregor nyilvános edzés és sajtó kérdezz-felelek. Egy laza bemutató után Conort valósággal megrohamozták a média hiénái, jóformán be sem tudta fejezni a válaszát az egyes kérdésekre, szavába vágva záporoztak a következő kérdések.

Pár kiemelt részlettel jövök Conor gondolataival a scrum anyagból.

Imádom a bokszot. Egész életeben az ökölvívás a szívemnek nagyon kedves sport volt. A jövőben úgy tervezem, hogy mind ökölvívó, mind pedig MMA mérkőzéseken egyaránt indulok. Mindkét szabályrendszer vizeit uralni fogom, vas ököllel, ez az eltökélt vállalásom.

Mayweather az elmúlt héten a közösségi oldalain azért kampányolt, hogy 8 unciás kesztyűben küzdjenek Conorral az eddigi 10oz kesztyűk helyett. A Nevadai Atlétikai Bizottság a jövő héten dönt az kérelem kapcsán, Conor pedig figyelmezteti Floyd-t:

Ha 8oz kesztyűkben toljuk a meccset, akkor csak 2 menetet jósolok Floyd-nak. Ez az őszinte igazság. Csak azért mondok csak két menetet, mert ezen a meccsen a mérkőzésvezető megállít majd, mikor a fejét a padlóba szeretném passzírozni további bombákkal. Lesz 10 másodperce minden esetben, hogy észhez térjen. Csak ez segíti majd abban, hogy a második menetre is kijöhessen ellenem.  Egy legyőzött ember tekintetét látom a szemeiben.

A riporterek nyilván rárepültek a Mallignaggi-balhé részleteire is. Eszerint Paulie segítette Conor felkészülését pár sparring keretén belül, melyről először képek szivárogtak ki, majd ma hajnalban Dana White révén egy videó részlet is, melyben McGregor leüti a korábbi ökölvívó bajnokot. Paulie azóta is tajtékzik Twitterén, magyarázza a felvételeket, Conor meg így látja:

Kereste a lehetőséget, hogy a feladja. Nem voltak túl kellemesek számára azok a sparringok. Sok ütést kapott be fejre, már aggódtunk is kicsit a történteken. Már csak azért is, mert a többi sparring partner szerint Paulie botladozva, szédülve szált be a kocsiba az edzés után. Sokszor csak a kötelek fogták meg őt, bizonyára agyrázkódást szenvedett, tényleg aggódtunk érte.

Eljött edzeni, a legjobbját próbálta hozni, de szét lett rúgva a segge. Sérült a büszkesége, kiutat keresett ebből az egészből. Ettől függetlenül kedvelem a srácot. De abban is biztos vagyok, hogy dumál a sparringkról Floydnak. Csak tegye, nem lehet felkészülni rám. Senki sem mozog úgy, senki sem támad úgy, senkinek sincs olyan magabiztossága, mint nekem. Paulie nyugodtan dumálhat bárkinek.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*