McGregor és Mayweather is megmutatta a jelenlegi formáját (videó)

McGregor és Mayweather is megmutatta a jelenlegi formáját (videó)


McGregor és Mayweather is megmutatta a jelenlegi formáját (videó)

Erő a sebesség ellen.

Floyd Mayweather és Conor McGregor augusztus 26-án összecsapnak egy bokszmeccsen, és most, szűk két hónappal a bunyó előtt mindketten megmutattak egy szeletet abból, milyen formában vannak, hogyan készülnek a találkozóra. A stílusok harca lesz ez, ahol egy bokszoló csap össze hazai pályán (a profi boksz szabályai szerint, 12 menetben) egy olyan MMA-s harcossal, aki még sosem bokszolt profiként.

Conor edzővideóját már majdnem 2 és fél millióan nézték meg az Instán, az ír azzal fenyegette az amerikait, hogy még sosem látott olyan mozgáskultúrát, amit ő tud, vagyis sosem harcolt olyan emberrel, amilyen ő:

You've never seen these moves. #Ghost

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Floyd is kijött egy finom anyaggal, ő viszont már most a kifogásokat keresi. Azt írta, hogy már nem olyan, mint húszévesen, sőt még az 5 évvel ezelőtti formáját sem közelíti meg, és hogy csak egy 40 éves legenda, aki edzeget. Ennek ellenére egész lélegzetelállító, amit művel.

Ő a cikk megjelenésének időpontjában 2,8 milliós nézettségnél járt:

Conor egyik szállóigévé vált idézete pont ideillik:

“Precision beats power, and timing beats speed”

Ezek után én úgy látom, Conor az ütőerejére és az időzítésére, Floyd pedig a precizitásra és a sebességre gyúr.


1 hozzászólás

  1. Péter

    Nem keres kifogást, ez tény. 40 èves és hosszú kihagyás után tér vissza, Conor 28 és a csúcson van… Ennek ellenére a meccsen nevetségessè fogja tenni Connort (véleményem szerint) és mit sem fog számítani a kor. Ha pedig Floyd 10-15 évvel fiatalabb lenne, valószínűleg szóba sem került volna a meccs.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*