Mark Hunt üzenete Overeemnek : Ha forrót pisálsz, beperellek!
MMA

Mark Hunt üzenete Overeemnek : Ha forrót pisálsz, beperellek!


Mark Hunt üzenete Overeemnek : Ha forrót pisálsz, beperellek!

Hunto papa bekeményített és perrel fenyegeti a Reem-et, ha kiderül, hogy kokszolt.

Mark Hunt-ot hírhedten zavarja, hogy milyen enyhe ítéleteket kapnak a doppingoló bunyósok és hónapok óta küzd ez ellen, egyelőre eredménytelenül. A UFC 200-on pontozással kikapott az egykori nehézsúlyú bajnok Brock Lesnar-tól, de a meccs után kiderült, hogy a pankrátor tiltott szerekkel élt, így az eredményt “no contest”-re változtatták. Ellenfelét ugyan egy év eltiltással és 250.000 dollár pénzbírsággal sújtották, de Hunt szerint ez nem elég.
Következő meccse a márciusi UFC 209-en lesz Alistair Overeem ellen, akit Hunt megfenyegetett, hogy – mivel a UFC nem hajlandó szerződésbe foglalni követeléseit – személyesen perli be, ha kiderül, hogy tiltott szerekkel élt. A veterán szamoai aggodalma nem alaptalan, egyrészt Lesnar a harmadik ellenfele volt, akiről kiderült, hogy doppingolt, “Űbereem”-nek pedig már szintén volt buktája ezen a téren. Hunt azt szeretné, hogy ilyen esetekben a bűnös teljes meccspénzét a vétlen fél kapja meg.

Nem vagyok fiatal, 42 éves vagyok. Az elmúlt hat hónap alatt lemaradtam pár meccsről, ezáltal pár millió dollárról is, de végül tartottam magam a szavamhoz. Nincs más lehetőségem, mivel szerződés köt, más munkám nincs és a családomnak enni kell adnom. Ezentúl minden ellenfelem beperlem, ha kiderül róla, hogy cuccozott. Ha a szervezet nem segít ebben, akkor magam teszem meg. A kokszosok elleni meccsek ne számítsanak, és mindent el kell venni tőlük, egy centet sem érdemelnek. Ez a sport így is elég kemény, a szteroidok pedig még rosszabbá teszik.


Mark Hunt (12-10-1 – 1 NC) és Alistair Overeem (45-15-1 NC) 2008-ban a DREAM 5 gálán találkoztak már egyszer, akkor a Reem kopogtatta Hunto papát egy americana-val.


1 hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*