Kiderült, kik vezetik fel a Mayweather-McGregort

Kiderült, kik vezetik fel a Mayweather-McGregort


Kiderült, kik vezetik fel a Mayweather-McGregort

Hat bokszolónak adatott meg a megtiszteltetés.

A Showtime és a Mayweather Promotions együtt rendezi meg azt az ökölvívó gálát, amelyet Conor McGregor (0-0) és Floyd Mayweather (49-0) nevével fémjeleztek. A magyar idő szerint augusztus 27-én, hajnali 2-kor, a nyár utolsó hétvégéjén három párosítást láthatunk még a T-Mobile Arénában, Las Vegas-ban. Ide nem kerülhettek be akárkik, ez azon is látszik, hogy két világbajnoki címmeccs is lesz köztük.

Az egyik bajnokin a WBA félnehézsúlyú címe forog kockán, Nathan Cleverly (30-13, 16 KO) védheti meg az övet Badou Jack (21-12, 12 KO) pedig elveheti tőle. Jack egy svéd srác, aki a 2008-as olimpián is versenyzett, ráadásul korábban a WBC világbajnoka volt az eggyel lejjebbi súlycsoportban. Tehát ha most nyer, akkor már elmondhatja magáról, hogy két súlycsoport világbajnoka is volt.

Cleverly boldogan fogadja új kihívóját, akivel saját állítása szerint már régóta össze szerette volna mérni az erejét, és hab a tortán, hogy ezt egy ilyen nagyszabású eseményen teheti meg. Jack pedig, hát, fogalmazzunk úgy, hogy elég nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ott lehet pár mérkőzésre Mayweathertől és McGregortól:

“Az, hogy ezen a történelmi gálán szerepelhetek, mindennél jobb a világon. Készen állok arra, hogy megszerezzem az övet, a címet a második súlycsoportomban.”

A másik címmeccs az IBF nevéhez köthető, itt a veretlen Gervonta Davis (18-0, 17 KO) teszi kockára az övet a szintén veretlen Francisco Fonseca (19-0-1, 13 KO) legnagyobb örömére.

A harmadik meccs egy tízmenetes középsúlyú (cruiserweight) találkozó lesz Andrew Tabiti (14-0, 12 KO) és Steve Cunningham (29-8-1, 13 KO) között. A gála programja tehát így néz ki (nem feltétlenül időrendben):

Floyd Mayweather vs. Conor McGregor
Nathan Cleverly vs. Badou Jack
Gervonta Davis vs. Francisco Fonseca
Andrew Tabiti vs. Steve Cunningham

Augusztus 27-éig már csak 15 nap van hátra, nézzük együtt a gálát a Sport 1 TV-n!


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*