Khabib: Világkörüli turné, PR nyomás, McGregor harc – be kell fejeznünk ezt!
MMA

Khabib: Világkörüli turné, PR nyomás, McGregor harc – be kell fejeznünk ezt!


Khabib: Világkörüli turné, PR nyomás, McGregor harc – be kell fejeznünk ezt!

Khabib Nurmagomedov révbe ért.

Hatalmas huzavona, dráma, kieső ellenfelek, hosszú éveken és túl sokáig tartó utazás után tegnap hajnalban a 155 fontos kategória királyává vált.

És ugyan Al Iaquinta elleni meccse után nem Conor McGregor volt az első név, aki eszébe jutott, nem kellett sokáig várni erre a kihívásra sem.

”Be kell fejezni és lezárni ezt az ügyet. Mert egy csirke. Be kellene fejeznie a Burger Kingben eszegetést. Harcolni akar? Jöhet. Megtanítanám a jómodorra. Meg fogom változtatni ez a sportot, a játékszabályokat. Egy bajnok van, én. Nincs több kamu bajnok. Nincs több olyan, hogy valaki ne védené meg a címét, vagy valami hasonló baromság. UFC bajnok van, aki címet fog védeni. Harcoljunk meg.”

Azt tudjuk, hogy McGregor reakciója Khabib ellen finoman szólva is balul sült el. A busszal való harcában a jármű 24 órára clinchbe záratta az eszét vesztett írt. De Khabib akár az ír módszerét is vállalná.

”A ketrecben? Gyere. Vagy a ketrecen kívül, kamerák nélkül? Mondd, hogy hol és mikor. Mint férfi a férfival. Akkor jött amúgy is, mikor a legtöbb biztonsági volt körülöttünk. Minek jött egyáltalán? Mondd meg mikor és hol.”

Az biztos ez így egy hatalmas harc lenne, de az ír jelenlegi helyzete miatt nem biztos, hogy egyhamar újra harcolni fog.

”Én remélem, hogy fog még harcolni. Meg kell csinálnunk ezt. Nagy turnéval. Tokió, Dublin, Los Angeles, Rio. Nagy turné. Aztán az év végén majd találkozunk. Madison Square Garden? Vagy a Fülöp Szigetek? Esetleg Zaire? Elég ebből a kamuságból. Emlékeztek még a ”könyörögjetek” tweetjeire? Most már nem kell könyörögni neki.”

GSP vagy Conor? Conor vagy GSP? GSP, Conor? Conor, GSP?


3 hozzászólás

 1. Zandvoort

  Egyértelműen össze kell jönnie a McGregor elleni meccsnek, GSP ráér utána, az már legndák harca lenne, Khabib azért egyenlőre még nem az.
  De a McGregor elleni meccse talán a legnagyobb durranás lehetne a UFC történetében, és szakmailag elképesztően érdekes lenne. Egy korban vannak, az ír lehet szerintem az egyetlen, aki megfoghatja jelen pillanatban a dagesztánit.
  Talán GSP is, de ő 6 évvel idősebb, és már túl van a zeniten. A korkülönbség miatt nem találkozhattak mindketten a legjobb időszakukban, de az írnél ez adott.
  McGregor balhézási ide, vagy oda, össze kell jönnie ennek a harcnak, ezt mindenki látni akarja, el kell vinni Moszkvába ezt a meccset, meg kell tölteni egy stadiont, és 50-60-80 ezer ember előtt történelmet kell írnia a UFC-nek, Khabibnak, és Mcgregornak.

  1. chuck-d

   el kéne már felejteni ezt a naiv Conor oroszoknál bunyózzon felvetést, faszt érdekli őket a stadion, amekkorát ráadásul az Államokban is megtöltenének, a 2 milliós PPV-ra hajtanak, és nézz rá az időzónatérképre. ráadásul idén kötnek új TV szerződést, meglehet azért is halogatva az ír visszatérését, hogy a tárgyalóasztalon vele is lehessen sakkozni.

   a meccsüknek tényleg lenne sportértéke, de még az UFC-n belül is van az új bajnoknak nagyobb kihívása, papíron. nem beszélve egy lehetséges Askren szerződtetésről.

 2. Bebeto07

  Ha valaminek, akkor ennek meg kell történnie. Ennél nagyobb ppv-t és hypot nem tudnának semmi köré keríteni. Illetve, ahogy az előttem szóló Public Enemy-s (ha nem onnan van esetleg, akkor bocs) úriember megmondta: ennek tényleg lenne sportértéke is! Aztán Connor bizonyíthatna, hogy nem csak buszok ellen tud még küzdeni… Hiszen, mint ahogy a tégla, úgy a busz sem üt vissza! 🙂

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*