Justin Gaethje lesz a következő TUF évad egyik edzője, Eddie Alvarez pedig a másik
MMA

Justin Gaethje lesz a következő TUF évad egyik edzője, Eddie Alvarez pedig a másik


Justin Gaethje lesz a következő TUF évad egyik edzője, Eddie Alvarez pedig a másik

Összecsap egymással a volt WSOF bajnok és a korábbi Bellator/UFC bajnok.

Nem akármilyen TUF évadnak nézünk elébe hamarosan, a fent említett két harcos már bele is kezdett a széria forgatásába. Ez az évad majd légsúlyú hölgyeket fog foglakoztatni, a fináléba jutott két harcos pedig a UFC női légsúlyú övéért csap össze egymással. A show várhatóan szeptemberben kerül majd adásba, egyúttal megnyitja az utat a UFC-ben a légsúlyú hölgyek számára is, ezzel pedig a szalmasúly, a harmatsúly és a pehelysúly után a negyedik női divíziót üdvözölhetjük a szervezetnél. A show-ban szereplő harcosok neveire még nem derült fény, csupán a két edző személyét hozták nyilvánosságra.

Justin Gaethje debütálása új szervezeténél álomszerűen alakult, fantasztikus mérkőzésen győzte le Michael Johnson-t, ezzel pedig a súlycsoport 6-ik helyére masírozta be magát, miközben ellenfele Johnson lecsúszott a 9-ik helyre. Gaethje rekordja ezzel 18-0-ra módosult, 15 győzelmet számlát KO-val vagy TKO-val, emellett volt egy submission győzelme is.

Alvarez legutóbb Dustin Poirier ellen lépett ketrecbe, annak a meccsnek a végeredménye pedig No Contest lett, mivel a második menetben Eddie kétszer is fejbe térdelte Dustin-t, akinek a térde és a keze is a földön volt a támadás közepette. Mivel Poirier képtelen volt folytatni a meccset, No Contest lett az eredmény, melynek értelemszerűen egyik fél sem örült. Alvarez első meccse azok után, hogy elvesztette címét Conor ellen tehát nem sikerült valami fényesen, de egy Gaethje elleni győzelemmel ismét jó pozícióba kerülhet a könnyűsúlyú cím utáni versenyfutásban.

H.Ákos


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*