Joshuát akarja 38. KO-ja után Deontay Wilder

Joshuát akarja 38. KO-ja után Deontay Wilder


Joshuát akarja 38. KO-ja után Deontay Wilder

Egy újabb első menetes KO-t aratott Wilder.

“Stiverne, semmit nem tudsz tenni ellenem. De nyugodj meg, gyorsan vége lesz” – üzente Deontay Wilder legújabb ellenfelének, Berman Stiverne-nek a szombati meccsük után, és pontosan úgy lett, ahogy megjósolta.

Wilder eddig “csak” egy ember nem tudott kiütni bokszmeccsen (mérlege: 39-0, 38 KO, atyavilág – a szerk.), és most elé állították azt az embert, aki kibírt ellene tíz menetet. Stiverne ezúttal nem úszta meg a zakót, az első menetben kidőlt, pont úgy, mint Deontay ellenfeleinek nagy része. Miután kidőlt, Wilder további parasztlengőket helyezett el a fején, ekkor született meg a KO, Stiverne ájultan rogyott neki a köteleknek. A bíró lefogta az őrjöngő Wildert, és majdnem ő is a padlón végezte, mert a bajnoknak nem tetszett, hogy lefogják.

Ezzel el is érkeztünk egy paradoxonhoz: mérlege szerint Wilder eddig nem mindenkit ütött ki karrierje során, és mégis. Stiverne-vel ugyanis korábban összecsaptak, 2015-ben Berman kibírta a 10 menetet, és végül csak pontozással veszített.

Wilder annyira magabiztos volt, hogy azt mondta: ha kikap, akkor sportágat vált. De mint ahogy az az Instagramján is elhangott, ez bizony könnyű meló volt:

A meccs után pedig kihívta Anthony Joshuát:

 “Egy király nem fut parasztok után. Egy király királyokat tesz el láb alól. Joshuát akarom. Joshua, gyere, találkozzunk. Nincs több kifogás. Időpontot kérek, ne várass meg.”


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*