Joanna szerint Dana White nem volt elragadtatva a Namajunas elleni visszavágó pontozásától
MMA

Joanna szerint Dana White nem volt elragadtatva a Namajunas elleni visszavágó pontozásától


Joanna szerint Dana White nem volt elragadtatva a Namajunas elleni visszavágó pontozásától

Sőt, megfogalmazása szerint fel volt háborodva rajta.

Joanna Jedrzejczyk többek szerint megverte Rose Namajunast a pontozólapokon a UFC 223 előmeccsén, ennek pedig erős oka van: Joanna több ütést vitt be, mint Rose. Ennek ellenére Namajunasnál maradt a női szalmasúlyú korona, egyrészt azért, mert egy bajnokot nem lehet pontozással megverni (oké, lehet, csak nehezen), másrészt azért, mert az arcán több sérülés volt, tehát a keményebb ütéseket és könyököseket  a bajnok vihette be.

Jedrzejczyk az első vereségét sem tudta elengedni egy jó darabig, és most úgy néz ki, másodszorra sincs máshogy, hiszen csaknem 10 nappal a gála után még mindig előhozza a történteket az ex-bajnok. Most éppen azt mondta, hogy Rose egyik edzője, és Dana White is úgy gondolta, hogy nem Rose-nak, hanem neki kellett volna nyernie. Skubizzátok csak:

“Még Rose edzője is azt mondta, hogy szerinte én nyertem a meccset. A számok nem hazudnak. A New York-i Bizottság még újoncnak számít, még nem alakult ki a pontozás rendszere náluk. Dana White is fel volt kissé háborodva a pontozás miatt.” – tette hozzá JJ.

Ja, itt vannak amúgy a statisztikák, amelyek alapján tényleg látható, hogy Joanna volt az aktívabb és a pontosabb, bár Rose bevitt egy földrevitelt is:

Szerintetek ki nyerte ezt a meccset a látottak alapján?


7 hozzászólás

 1. Leslie Papp

  Szerintem Rose megérdemelten nyert,mert igaz hogy aktívabb volt a lengyel,de nem verte “rommá” a bajnokot,attól nagyon messze volt. Régen szimpatikus volt Joanna,de ez a “igazhogykikaptamdeakkorisénvoltamajobb” mantra nem sportszerű tőle.

 2. Kiss Attila

  Ha ez egy “sima” meccs, akkor a lengyelnek oda lehetett volna adni, trónfosztáshoz viszont kevés volt, jogos Namajunas győzelme.
  Elnézést az offért, de hasonló a helyzet, mint a Real-Juve vissazvágó tizenegyesénél. Büntető volt? Be lehetett fújni. 93.percben, ekkora tétnél, egál állásnál befújod, és ezzel eldöntöd bíró létedre a továbbjutást? NEM!
  Vannak íratlan szabályok a sportokban, amik sok esetben többet nyomnak a latba, mint az írottak…

 3. Glynch

  Na nehogy már?! Orcirógatós jabekből többet ütött mint Rose ez tény, csak rommá simogatással nehéz győzni, persze értem én, a statban jól mutat. A lábát is rendesen megcsapdosta, ez is tény. De akkor miért van az, hogy Rose feje 90%os állapotban hagyta el az oktogont, az övé meg 25%.? 5 menetből mennyi volt az övé, mit érzett? Kész röhej. Érzésem szerint is szoros volt, de annyira nem, hogy az övé legyen, még splittel sem…

  Ez az önigazolósdi a szolid elmeháborodottak fingerprintje. 🙂 Ijesztően komolyan űzi.

   1. Glynch

    Na jó, adom. 🙂 Az idő mindent megszépít. Belenéztem a postconfba, legyen 65% 🙂 Egyik se házasodjon a meccs után. Johanna még utcára se menjen….

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*