Itt az első Kickboxer: Retaliation teaser (videó)

Itt az első Kickboxer: Retaliation teaser (videó)


Itt az első Kickboxer: Retaliation teaser (videó)

Folytatódik a Kickboxer remake, igazi sztárparádé várható.

Tavaly minden küzdősport fan nosztalgia kisszékében remegő térdekkel ülve várta a Kickboxer: Vengeance érkezését, mely a hajdani roppant népszerűségnek örvendő Kickboxer feldolgozására volt hivatott. Jean-Claude Van Damme visszatérése volt a PR-kommunikáció egyik sarokköve, a főszerepet azonban Alain Moussi vitte, az egykori félelmetes Tong Po szerepében pedig Dave Bautista próbált alkotni valamit. Az imdb-n aztán meredek 4.9-es pontozást kapott a film, ami sokak szerint még így is hízelgő, de a folytatást már az első rész előtt beígérték, melynek első értékelhető teasere most jött ki az őszi bemutató előtt.

A történet az első rész egyenes folytatása. Kurt Sloan Thaiföldet hátrahagyva az USA-ban MMA címmeccset vív épp, miután egy bűnténnyel megvádolja őt két korrupt rendőr. A következő pillanatban már ismét Thaiföldön ébred Kurt egy börtönben, ahol 2 millát ígérnek neki, ha a börtön óriás szörnyetegével megmérkőzik. Kurt nyilván nem akar bunyózni, így vérdíjat tűznek ki a fejére a kóterben, hogy a rabok bírják jobb belátásra. A végén pedig jön az epic bunyó.

Ismét nem agysebészek írták a forgatókönyvet, viszont a szereplőbrigád érdekes. Alain Moussi viszi a főszerepet továbbra is, Jean-Claude Van Damme is visszatér valószínűleg, a börtön óriás bajnokát pedig a Trónok harcából ismert Hafþór Júlíus Björnsson játssza majd. Ami még lazább, hogy Mike Tyson is érkezik a filmben, feltehetően a börtön egyik durva lakója lesz, mellette pedig Wanderlei Silva és Rico Verhoeven is feltűnik majd. Paige VanZant is kapott egy szerepet, de később visszamondta azt, inkább UFC karrierjére akart koncentrálni. Az pedig, hogy az aranylábú Ronaldinho mi a rákot keres a szereplők között, homály fedi.

Szóval egy Kickboxer-Vitathatatlan-Raid keveréket kapunk hamarosan. Város, vagy megint egy fos van készülőben?


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*