Ian McCall nem UFC-s többé
MMA

Ian McCall nem UFC-s többé


Ian McCall nem UFC-s többé

A UFC egykor egyik legismertebb légsúlyú harcosa új kihívá$okat keres.

McCall hétfőn Ariel Helwaninak beszélt a szervezettel való szakításról.

Ian korábban többször beszélt a neurológiai sérülésekkel kapcsolatos aggályairól, de úgy tűnik, ezt potom 50-100.000 dollárért képes félretenni.

”Szabad vagyok. 50-100.000 dollárért bárhol és bárki ellen kiállok, egy másik piacon. Japán, a RIZIN egy vonzó helynek tűnik mert soha sem volt alkalmam még ott harcolni. Az elmúlt egy évben hatszor kerültem kórházba. Nekem ez nem éri meg…”

McCall egy nagyon nem kívánt rekordot is magáénak tudhat. A 2015 januárjában John Lineker ellen elveszített mérkőzése után sorozatban HAT mérkőzése maradt el, Dustin Ortiz, Justin Scoggins, Ray Borg, Neil Seery ellen egymást követően kétszer maradtak hoppon egymással szemben, Jarred Brooks pedig a cseresznye volt a tortán. Arról meg ne is beszéljünk, hogy említett esetek előtt ez még négyszer megesett vele, mindig vele történt valami.

Tudni kell még azt is, hogy Demetrious Johnson verhetetlenségi szériája egy McCall elleni döntetlennel, majd visszavágón történt győzelemmel kezdődött.

”Bejárom a világot, csinálok egy kis balhét meg pénzt mindenfelé aztán meglátjuk. Ha mindenki azt akarja, hogy ingyen harcoljak, akkor visszamegyek a civil munkámhoz. Nem vagyok hülye, mert tudom, hogy ezzel is bukhatok. De az élet a kockázattételről szól.”

Magánvélemény: Pedig hülye vagy, Ian. Helwani interjúja alatt, valahogy nem dicsekedtél komolyabban azzal, hogy akár a csecsen gyilkos diktátor, Ramzan Kadyrov berkeibe való kerülés is cél számodra.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*