Hivatalos: a Woodley-Wonderboy 2 a UFC 209 főmeccse
MMA

Hivatalos: a Woodley-Wonderboy 2 a UFC 209 főmeccse


Hivatalos: a Woodley-Wonderboy 2 a UFC 209 főmeccse

Rövid kavarodás után düböröghet tovább a promóció váltósúlya.

Jön, aminek jönnie kell: a UFC 209 főmeccsén ismét megverekszik egymással a szervezet váltósúlyú bajnoka, Tyron Woodley és az első számú kihívó Stephen Thompson. A visszavágót Woodley jelentette be a saját podcastjében.

Március 4-én, a UFC 209-en, Las Vegasban, úgy hiszem, a T-Mobile Centerben láthatjátok majd, amint Wonderboy megkapja élete legnagyobb verését. És remélhetőleg ezzel majd lelohadnak a rajongói, és lelohad az a fene nagy érzete is, hogy a címmeccs neki alanyi jogon jár, és meg is gyászolhatjuk majd őket.

Woodley és Thompson a UFC 205 előmeccsén csapott össze először, ahol a bajnok egy borzasztó szoros mérkőzésen csupán döntetlennel tudta megvédeni az övét. Akkor egyértelmű volt, hogy rögtön visszavágó jön, kicsit később azonban Woodley elkezdett kacsintgatni más, feltehetően több pénzt hozó párosítások felé, köztük egy, a középsúlyú király Michael Bispinggel vívandó 180 fontos, köztes súlyú bunyó felé.

Wonderboy a fejleményeket látva vasárnap kitwittelt egy képet egy aláírt szerződésről a második Woodley-bunyóra, mire a bajnok felhúzta magát, és akkortól fogva pörög azon, hogy Thompson túlzottan is feljogosultnak érzi magát az újabb bajnoki mérkőzésre. Még beijesztett azzal is, hogy lehet, hogy inkább Demian Maiát választja a kihívók közül, csak aztán jött a bejelentés.

Woodley mindenesetre alapból nem kedveli Wonderboyt, most pedig azt is megfogadta, hogy a lehető legmegalázóbb módon fogja elverni.

A UFC 209 felhozatala eddig:

váltósúly Tyron Woodley (c) vs. Stephen Thompson
nehézsúly Alistair Overeem vs. Mark Hunt
pehelysúly Darren Elkins vs. Mirsad Bektić
nehézsúly Todd Duffee vs. Mark Godbeer


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*