Frank Mir vs. Chael Sonnen grappling szupermeccs jön szeptemberben

Frank Mir vs. Chael Sonnen grappling szupermeccs jön szeptemberben


Frank Mir vs. Chael Sonnen grappling szupermeccs jön szeptemberben

Az ADCC finlandi állomásán gurulnak majd egy jót.

Múlt hónapban a finlandi ADCC-re súlyos csapást mért az American Top Team vezetőjének, Ricardo Liborio sérülése, mert így a világbajnokság elvesztette az utóbbi idők egyik legjobban várt találkozóját. A 49 éves Liborio ugyanis Chael Sonnen-el szűrte volna össze a levet földharcban, irtó izgalmas lett volna.

Szerencsére az ADCC talált egy még jobb ellenfelet Sonnen-nek: Frank Mir igent mondott a felkérésre, így két UFC-s legenda harcát láthatjuk majd szeptember 22. és 24. között.

Frank Mir papíron esélyesebb, mint Sonnen. Míg ő fekete öves, Chael csak lila, ráadásul egy nehézsúlyú harcos, Sonnen pedig félnehézsúlyú. Mir kopogtatta már többek közt Minotauro Nogueirát, Brock Lesnart, Tim Sylviát és a BJJ világbajnokot, Roberto Travent is. A felsoroltak közül kettőnek, név szerint Big Nog-nak, és Tim Sylviának Mir el is törte a karját a UFC-ben.

Persze Sonnent sem kell félteni, neki is rengeteg tapasztalata van földharcban, birkózásban pedig még nagyobb névnek számít, persze szüksége lesz minden tudására Mir ellen.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*