Ez a srác belépőt hamisított, McGregor csapattagjának adta ki magát a londoni sajttájon (videó)

Ez a srác belépőt hamisított, McGregor csapattagjának adta ki magát a londoni sajttájon (videó)


Ez a srác belépőt hamisított, McGregor csapattagjának adta ki magát a londoni sajttájon (videó)

Zac Alsop gondolt egy merészet, és megvalósította.

Egy Conor McGregor rajongó egyik álmát valósította meg egy YouTuber, akit Zac Alsop-nak hívnak. A srác hobbija, hogy kis csalással ilyen-olyan rendezvényeken olyan helyekre sunnyog be, ahová a civileket egyébként nem engedik be. Lopódzott már fel színpadra egy koncerten, eladta magát olimpikonként, és nemrég újabb ötlete támadt. Eltervezte, hogy érvényes belépő nélkül bejut a londoni Mayweather-McGregor sajtótájékoztatóra, nyom egy szelfit a ring mellől ökölbe szorított kézzel, mint állítólagos promóter, testközelből nézi meg Conor bevonulását a ringbe a backstage-ről, és meginterjúvolja az írt, mintha valami nagymenő újságíró lenne. Tervei nagy részét megvalósította, majd kiposztolta a videót a YouTube-ra.

Alsopnak egy barátja írt, hogy két napon belül jön a londoni sajtótájékoztató, így már csak 48 órája maradt, hogy felkészüljön a nagy mutatványra. Zac letöltötte a Mayweather sofőrje által Intsagramra feltöltött képet a hivatalos vendég/promóter igazolványokról (amikkel , kicsit átphotoshoppolta őket, rányomtatta egy A4-esre, fogta a Tescoban vett műanyag lapokat és összeeszkábált egy pofás replikát a jegyekből.

Kivezetett a helyszínre, kiszemelt magának egy bossnak tűnő akárkit, a háta mögé bújt, és bejutott a nyakában lógó jegyekkel a hátsó részlegre. Lófrált egy picit, úgy tett, mint aki teljesen jogosan van ott, és szembe jött vele Dana White is. Egy folyosóban megkérdezték tőle, hogy promóter-e, mondta, hogy persze. Ezek után elvezették őt a ringhez, a VIP-részleg kellős közepére, ahol csak a fontos emberek voltak. Megmutatta nekünk az ír rajongókat, a következő célja pedig az volt, hogy McGregorral és csapatával sétáljon backstage-ből a ring felé. Megcsinálta ezt is. Levideózta, ahogy Conor felkapja a vizet azon, hogy a UFC ex-bajnokának nevezték a felkonfban, és láthattuk McGregor szülinapi tortáját is. Aranyat érő felvételek ezek.

Zac egyetlen dolgot hagyott fent a bakancslistáján, a Conorral való interjút. Megüzente az írnek, hogy ha megnézi majd a videót, válaszoljon arra a kérdésre, amit már előkészített neki, de nem merte megkérdezni tőle a helyszínen:

“Melyikkel harcolnál szívesebben, húsz kacsaméretű Mayweatherrel, vagy egy Mayweather méretű kacsával?”

:DD


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*