Elkésett, a mérlegre szabálytalanul állt és súlyt tévesztett Darren Till de satuban vannak a tökei!
MMA

Elkésett, a mérlegre szabálytalanul állt és súlyt tévesztett Darren Till de satuban vannak a tökei!


Elkésett, a mérlegre szabálytalanul állt és súlyt tévesztett Darren Till de satuban vannak a tökei!

Ugyan pár órája már tudjuk mi történt a holnap este történő Liverpooli UFC gála mérlegelésén, de most írtunk meg róla mindent.

Hogy miért?

Azért mert eddig tartott a megegyezés Stephen Thompson menedzsmentje a UFC és Darren Till között.

A ma délelőtt 10 és dél között zajló mérlegelésen minden simán ment, bár sokan használtak törölközőt.

Két harcos, a most debütáló Molly McCann és Darren Till azonban nem akartak az istennek se beérni a mérlegre.

Molly pár perccel dél előtt befutott, az eddig soha nem problémás légsúlyú hölgy 127 fonttal mért be.

Kapott egy órát az egy font lefaragására, de nem sikerült neki a dolog. De nem is ez volt a legfontosabb.

Dél elmúlt, Darren Till pedig még az épület közelében sem volt.

A valóságtól finoman szólva is mindenki elrugaszkodva kezelte Tillt Cerrone elverése óta, de kevesen tudják, mért már ő be 176 fonttal is váltósúlyú meccsbe…

Till azóta a Cowboy mészárlás óta többször jelezte, illegálisnak kellene lennie annak a fajta fogyasztásnak, amit művelt akkor a nem mellesleg eredetileg könnyűsúlyú Cerrone ellen…

Pár napja jött az első pletyka, ami ezek szerint igaznak bizonyult, Darren 218 fontról kezdte el a befogyasztást váltósúlyba.

A dolog kicsúcsosodása pedig az lett, hogy a mérlegelési időből túlcsúszva arra hivatkozott, hogy valamilyen családi probléma miatt kórházban töltötte az éjszakát.

Az atlétikai szövetség a giga-blama elkerülése végett egy óta pluszt adott neki, hogy odaérjen és beérjen.

Ehhez képest Till pár percre a dolog bejelentése után befutott, felállt FÉL LÁBBAL a mérlegre, ami 174 és fontot mutatva állt meg.

Azonnal elindultak a találgatások a főmeccs sorsáról, Wonderboy harcolni akart és a menedzsmentjére bízta a tárgyalásokat a UFC-vel és Tillel.

Darren meccspénzének harminc százalékát zsebre teheti a kétszeres váltósúlyú bajnoki címért aspiráló harcos, de kihúzta ellenfele méregfogát is.

Ugyanis ha Donald Cerrone ellen 200-205 fontra visszatöltve harcolt és csinált szarral kevert csokipudingot belőle, itt nem lehet ekkora legény.

Ugyanis 188 fontnál több nem lehet holnap…

Wonderboy (menedzsmentje) zseniálisan oldotta meg a helyzetet.

Ne lepődjetek meg, ha Neil Magny mehet Thompson ellen…

Gáz.


1 hozzászólás

  1. chuck-d

    elvileg a terhes barátnője került kórházba. gyakorlatilag meg ez a munkája, volt aki közeli hozzátartozó halála után lépett ketrecbe – súlyba bemérve -, és még sorolhatnánk. befért volna már valamelyik ilyen témájú cikkbe, hogy idén a hat emberből, aki magasabban mérlegelt, az összes nyert, és ha vissza akarjuk keresni azt, hogy mikor kapott ki olyan, aki nem jól aszalt be, akkor zsinórban tíznél még mindig csak olyanok lesznek, akik jól jártak a pár font többlettel. mielőtt újra előjönnek az egy-két kiló mit számít okosságok.

    Dominick Cruz Dern esetében azt mondta, hogy ez lényegében csalás. a szerződésben megbeszélt feltételeket nem betartva jogosulatlan előnyre tesz szert a versenyző. csak a gála egyben tartásának kényszere és a UFC nyomása miatt vállalják mégis be azok az ilyen ellenfelet, akik úgy néz ki ezzel meg is szívják. birkózásban ha nem tudsz bemérni, az automatikus vereség a legtöbb ponttal, így kerül be a rekordba. nem is nagyon játszanak ezzel. persze az sport, nem szórakoztató üzlet.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*