Dana White: Nem lesznek új súlycsoportok
MMA

Dana White: Nem lesznek új súlycsoportok


Dana White: Nem lesznek új súlycsoportok

Miután ismét egy mérkőzésbe és majdnem a főmérkőzésbe került a fogyasztás által generált egészségügyi kockázat, ismét Dana White felé fordultak az újságírók, és az egyik érintett is.

Miután Kevin Lee, csak másodjára tudott mérlegre állni, Nik Lentz pedig el sem jutott odáig, a 216 utáni sajtókonferencián Lee, Dana White felé fordult segítségért.

”Szükségünk van egy 165 fontos divízióra, mert ez így nem állapot. Majdnem belehaltam a fogyasztásba, ami egy Staphylococcus fertőzéssel vegyítve nem a legjobb. Nem tudom, hogy meg tudom-e csinálni ezt mégegyszer. Váltósúlyban lenne a helyem, de ezt a csoportot preferálom. 185 font súllyal léptem ma Tony elé. Ez nem mehet így tovább. A fertőzésem meg egész héten rejtegettem a UFC alkalmazottjai elől.”

Dana White körülbelül 40 perc múlva csattanós, jogos, és szerintem legit választ adott. Előbb említett problémát egy újságíró dobta fel neki:

”Fel volt ajánlva Leenek, hogy a performance centerben segítünk neki befogyasztani, szakemberekkel, a legjobbakkal, a legjobb étkezési szakértőkkel, INGYEN, mint bárkinek. De nem volt rá szüksége, ezt jelezte is felénk. Vannak olyan harcosok akik technikailag ott élnek, például Francis Ngannou olyan mint ha a szobatársam lenne! Ingyen van az étel, minden tréning, fizikoterápia, a legjobb emberek állnak rendelkezésre a világon, totálisan ingyen, a nap 24 órájában.”

Szóval ezzel kapcsolatban megint, that’s all, folks! van. Remélem látjátok, miért.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*