Dana White: A WWE nem engedi többször Brock Lesnart a UFC közelébe
MMA

Dana White: A WWE nem engedi többször Brock Lesnart a UFC közelébe


Dana White: A WWE nem engedi többször Brock Lesnart a UFC közelébe

Miután pár napig úgy tűnt, hogy Jon Jones hithű keresztény szent élete végre talán legitimitást mutathat, Cormier elleni no-contest győzelmét követően első dolga volt kihívni Brock Lesnart, nehézsúlyban.

Azóta sok víz lefolyt azon a bizonyos folyón, Jones vizeletmintájától kiolvadt a teszt csésze alja, újra Cormier a félnehézsúly királya, Jones meg míg a teljes procedúra végbe nem megy, fel van függesztve.

Pedig mennyi minden történhetett volna. Rebesgették, hogy akár Miocic ellen a 219 főmérkőzése lehetnek… Mekkora kár ezért az emberért. Minden idők legjobbja lehetett volna.

Na de a szitu a következő. Lesnar szerződése a WWE cirkuszában ez év augusztus folyamán lejárt, nem is akart hosszabbítani egész addig, míg meg nem tudta, hogy Jones, valószínűleg ismét az ördöggel cimborált.

Ezzel kapcsolatban szólalt meg Dana White néhány napja Dan LeBatard műsorában:

”Lesnar egy évet rádobott a szerződésére, ami így 2018 augusztus végéig érvényes. Ki tudja mi történhetett volna Jones ismételt balfácánkodása nélkül.”

Az esetben az a borzasztó, hogy még Dana White is megpödörte a bajsza helyét a Jones / Lesnar lehetőség kapcsán, elárulta, hogy a WWE nem engedné át Lesnart még egy körre, mégpedig a Hunt ellen no-contest győzelem után történt USADA fiaskó végett:

”Nem tennék meg ezt még egyszer ugyanígy. Sérült a cégük imázsa, mert nyilvánvalóan a WWE ajtói mögött zajló kontrollált szteroidhasználat kérdése ismét a felszínre került.”

Azt viszont senki sem tudhatja, hogy mi lesz jövő augusztus után. Lesnar időközben megint ”visszavonult”, így nem kell a USADA tesztelési procedúrájának megfelelnie, egy éves eltiltásából pedig hat hónap még be van fagyasztva.

Ha március környékén esetleg elkezdenének csicseregni a madarak, akkor lehet reménykedni. A UFC nehézsúlyú divíziója jelenleg nagyon stagnál és egy olyan ütőkártya mint Lesnar, nagyon nagy fegyvertény minden szempontból.


2 hozzászólás

  1. h1gh

    bocsanat de mi a f. koze van a wwe-nek a ufc-hez? Az egyik egy szinhaz, szineszekkel a masik bunyo…mi ez, hogy ufc-s harcosok a wwe-ben bohockodnak?
    Nagyon szeretem az MMA-t de pont az ilyen dolgok miatt tud nehez betorni a mainstreambe. Az egyik egy komoly sport a masik pedig egy nevetseges cirkusz…

    1. chuck-d

      például Lorenzo Fertitta nem csinált titkot abból, hogy a WWE üzleti modelljét követve tették sikeressé az UFC-t, arányaiban a legnagyobb lökést a PPV eladásokban és a mainstream felé bejáratott nevű pankrátorsztárokkal érték el, a gálák felszopásához használt trash talk és manírok rengeteget inspirálódtak onnan, és ha van olyan visszavonult vagy afelé tartó ex-MMA-s, akire igényt tart jó pénzért ez a cirkusz, akkor egy centet sem sajnálok egyiktől sem. biztos lehetne sorolni, de mára elég ennyi köz, amijük van egymáshoz. mielőtt még félrecsúsznánk, sehol nem írtam, hogy ez mind nagyon tetszik nekem. de ez van.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*