Brutális elsétálós kiütéses győzelem Harcsa Zoltántól (videó)

Brutális elsétálós kiütéses győzelem Harcsa Zoltántól (videó)


Brutális elsétálós kiütéses győzelem Harcsa Zoltántól (videó)

Bumm.

Múlt hét pénteken rendezték a 94. Papp László országos bajnokságot, ahol részt vett az egyik legjobb magyar bokszoló, Harcsa Zoltán is. Sőt, mit több: óriási kiütést eszközölt ellenfelén, Hegyi Barnabáson kicsivel több mint fél perc alatt, a középsúlyúak (75 kg) döntőjében. A kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes öklöző egy tiszta, jó helyre bevitt balhoroggal terítette le Barnabást, és tudta, hogy ebből nem lehet felkelni időben, ezért fogta magát, és a piros sarok felé vette az irányt.

Az M4 Sport megörökítette az egész meccset, nem lett hosszú a felvétel:

Harcsa Zoltán fél percet adott ellenfelének az ob-döntőben

Úúú! Nem szívesen néztünk volna bele abba a balhorogba! Te viszont mindenképp nézz bele a videóba!

Közzétette: M4Sport – 2017. december 9.

A versenyen egyébként hat új bajnokot avattak, részletes összefoglalót a Magyar Ökölvívó Szakszövetség honlapján találhattok.


1 hozzászólás

  1. chuck-d

    állóharc szabályrendszerben nincs értelme elsétálós KO-ról beszélni, a versenyzőnek ez kötelessége, addig a bíró nem is kezdi meg a számolást. MMA-ban érvényes ez, ahol a leütés után még rá lehetne menni az ellenfélre, de te a biztos kiütés után elballagsz, nem a bíró választ le az emberedről. esetleg Hari lehet kivétel, nála ki lehet emelni, hogy ha elsétál, és nem akarja a földön fekvőt fejbe rúgni.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*