Borics Ádám és az ATT bunyósai is Floridában vészelik át az Irma hurrikánt

Borics Ádám és az ATT bunyósai is Floridában vészelik át az Irma hurrikánt


Borics Ádám és az ATT bunyósai is Floridában vészelik át az Irma hurrikánt

A Kölyök csak pár hete érkezett Floridába.

A USA-t bő egy hónapon belül négy komolyabb hurrikán nyalja végig. Igen, azt az országot, melynek vezetője nem hisz a klímaváltozásban.

Borics Ádám a Bellator szerződésének megkötését követően az elmúlt hónapokban csak arra várt, hogy sportolói vízumot kapjon. Ezzel a vízummal ugyanis huzamosabb ideig kint tartózkodhat a USA-ban, ezáltal pedig megkezdheti felkészülését a bemutatkozó mérkőzésére a szervezetnél. A Blackzillians csapat hamvain létrejövő Combat Club-ban pedig örömmel várták Ádit, aki a decemberi próbaedzéseken nyomban elnyerte Henri Hooft szimpátiáját. Ádám életének egy merőben új fejezetét árnyalja, hogy pár héttel ezelőtti kiköltözését követően kéztörést szenvedett egy edzésen, hat hetes gipszet kapva az edzésmunkát át kellett terveznie. Emellett most az ötös erősségű Irma hurrikán jelenti az újabb kihívást, mely útját pontosan azon floridai szakasz keresztezi, ahol Ádám él és edzéseit látogatja. Borics az alábbi videóban mesél erről.

A Combat Club mellett egy másik patinás MMA klub is a közelben található, az elmúlt években új bázist felépítő American Top Team. A most hétvégén harmatsúlyú UFC címét védő Amanda Nunes mellett olyan nevek edzenek a csapatban, mint a szintén bajnok Joanna Jędrzejczyk vagy Thiago Alves. Alves jövő hétvégén bunyózik a UFC Fight Night 116 cardban Mike Perry ellen. Az ATT csapat az alábbi posztot tolta ki, melyben jelezték, hogy maradnak Floridába.

Btw, a jövő heti UFC card főmeccsét az Luke Rochold hozza, aki meccsére szintén a Combat Club-ban készül. Ádi, vigyázz magadra, aztán jelentkezz mihamarabb a hurrikán elvonulása után!


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*