Bob Sapp visszatért, de csak a pénz kellett neki (videó)

Bob Sapp visszatért, de csak a pénz kellett neki (videó)


Bob Sapp visszatért, de csak a pénz kellett neki (videó)

Ilyen az érintés nélküli KO.

Hol van már az a Bob Sapp, aki a K-1 fénykorában a világ egyik legjobb kick-boxosát, Ernesto Hoost-ot kétszer is TKO-zta? Teljesen eltűnt a süllyesztőben. A már 43 éves Sapp augusztus 4-én, 12-17-es profi mérleggel a háta mögött újra ringbe lépett, de előtt jól összebalhézott az ellenfelével, Greg Tonyval a mérlegelésen:

A videó szerint – amely azzal kezdődik, hogy Greg lefröcsköli Sapp-et – a felek “igazából” verekedtek össze, amit még a legnagyobb jóindulattal el is lehetne hinni. Igen ám, de ti még nem tudjátok azt, amit én, vagyis hogy a meccs hogyan, milyen eredménnyel zajlott le kettejük között.

Szólok előre, nektek fog fájni:

Én megmondtam. Jól láttátok, miután mozdulatlanul, feltett karokkal várta, hogy ellenfele támadjon, Sapp-et egy érintés nélküli (na jó, talán a kesztyűt megérintette a másik kesztyűt) balos terítette le az elsőben. Sapp kínlódva, de tiszta fejjel hallgatta végig a számolást, a bírónak pedig egyértelműen jelezte, hogy akkorát kapott, hogy ebből nem fog tudni felállni, Greg pedig a kezét nézegette, még ő is meglepődött rajta, hogy ekkora erő lakozik benne.

Na persze. Biztos nem bunda volt.

A meccset egyébként a franciaországi Saint Tropez-ben, a Fight Night Saint Tropez elnevezésű eseményen rendezték.


1 hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*