Este jön az Alvarez vs. Golovkin mérlegelés

Este jön az Alvarez vs. Golovkin mérlegelés


Este jön az Alvarez vs. Golovkin mérlegelés

Indul a visszaszámlálás.

Szeptember 16-án Las Vegas-ban összecsap egymással Canelo Alvarez (49-1-1, 34 KO)és Gennady Golovkin, a Mayweather-McGregor cirkuszi mutatvány helyett tehát most hétvégén kapunk egy igazi, hús-vér ökölvívó szupergigatalálkozót.

A mexikói Alvarez mindössze egyszer kapott ki 51 profi meccse alatt, nem is akárkitől: Floyd Mayweathertől, úgyhogy a tapasztalat az ő malmára hajtja a vizet. Golovkint sem kell félteni, neki “csak” 37 meccse van, viszont majdnem mindenkit kiütött eddig, aki elé mert állni: 37 meccsből mindet megnyert, 33 kiütése van. Ő – Alvarezzel ellentétben – bokszolt az olimpián is, 2004-ben, Athénben ezüstérmet szerzett, valamint megnyert egy vb-t 2003-ban.

Alvarez nem rejtegette magát az elmúlt időkben, többször is megmutatta a testét, és látszik rajta, hogy élete egyik legkeményebb felkészülésén van túl, ugyanis nagyon sok izmot pakolt magára – nyilván azért, hogy ellensúlyozni tudja Golovkin hihetetlen ütőerejét.

A bunyó Canelo szerint “brutális és gonosz” lesz a meccs, de ő fogja megnyerni. A találkozón pár szervezet világbajnoki öve (WBA, WBC, IBF és a The Ring) lesz terítéken, ha a két bokszoló póker játékos lenne, akkor ezt úgy kellene hívni, hogy: “All in.”

A mérlegelés magyar idő szerint ma fél 11-kor kezdődik. Elvileg a Sport TV ezt nem adja, a külföldi HBO tévécsatorna viszont igen.


1 hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*