Állítólag Rousey már el is kezdte a felkészülést

Állítólag Rousey már el is kezdte a felkészülést


Állítólag Rousey már el is kezdte a felkészülést

A WWE-re.

Utólag is bocs, most egy kicsit (?) szemét voltam most a címadással. És a Facebook-felvezetővel. De legalább nem írtam valótlant: az MMAMania-n megjelent jelentés szerint Rousey állítólag már elkezdett a gyerekkori álmának megvalósításán dolgozni. Régen is szeretett volna pankrátor lenni a WWE-nél, és most ez simán összejöhet neki.

Ronda Rousey neve még mindig nagy jelentőséggel és hírértékkel bír, annak ellenére is, hogy legutóbbi két meccsén romba döntötték a karrierjét. “Rowdy”-nak (Rousey egy néhai pankrátor miatt kapta a becenevet) volt már vendégszereplése a WWE-nél, The Rock, illetve Stephanie MacMahon oldalán jelent meg a szorítóban, egy Dragon Ball-os (<3) pólóban, két évvel ezelőtt:

Rousey az előző hónapban a szintén WWE-hez köthető Mae Young Classic-ban (ez egy egyenes kieséses torna pankrációban, Rousey ezen nem szerepelt) is megjelent, hogy ápolja kapcsolatait a WWE-s barátaival:

Rousey nem, de egy másik női MMA-s, Shayna Baszler részt vett a tornán, és egészen a döntőig kamuverekedte magát. Na de vissza Rousey nagyasszonyhoz: a Fightful.com-on van egy podcast, ahol azt mondták, hogy Rousey hamarosan Brian Kendrick pankrátorral edz majd Kaliforniában.

Úgy néz ki, beigazolódik tehát minden MMA-rajongó félelme, vagyis az, hogy Rondát soha többé nem látjuk bunyózni a ketrecben.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*