Alexander és Fedor alig egy héten belül mérkőznek majd, persze nem egymással!
MMA

Alexander és Fedor alig egy héten belül mérkőznek majd, persze nem egymással!


Alexander és Fedor alig egy héten belül mérkőznek majd, persze nem egymással!

Több mint 20 UFC meccsel a háta mögött, Gabriel Gonzaga igazi legendának számít a sportban. Ugyan pár nappal, de több mint két éve elköszönt a sporttól, úgy néz ki, van az a pénz, megint.

38 évesen tér majd vissza május ötödikén a Russian Cagefighting Championship: Battle on Volga 4 gáláján, ellenfele pedig nem lesz más, mint Alexander Emelianenko.

Alex, a börtönviselt nemi erőszakos szabadulása óta Ramzan Kadyrov csecsen diktátor szárnyai alatt edz, ha valaki követi közösségi médián akkor láthatja, őrületes formát mutat a fiatalabbik Emelianenko fivér.

Ez rengeteg edzés mellett természetesen az annál is több szteroidhasználat miatt ilyen látványos.

Alex két meccset hozott Ramzan szervezeténél, a WFCA 42 és 44 alatt is kiütést ért el, de egy hónapja a Battle on Volga 3 show alatt is alig több mint fél menetre volt szüksége Szymon Bajor elintézéséhez.

A gálán lesz még egy nehézsúlyú meccs, a címért majd Shamil Abasov fogadja egy torna döntőjében Alexander Soldatkint.

Bármilyen hihetetlen is, Alex élete formájában van. Kadyrov csapatánál irdatlan módon edz, mindent a kezéhez kap, nem mellesleg még egy gyönyörű feleséget is le sikerült akasztani neki.

Ахмат Сила!

A post shared by Александр Емельяненко (@alexemelyanenko) on

Jó látni, hogy valahol ”vezekel” a bűneiért, viszont azt meg rossz, hogy úgy vannak vele, mint ha mi sem történt volna, minden idők TOP 10 legnagyobb elpazarolt tehetségével.

Irónia az, hogy fivére Fedor alig egy héttel hamarabb kezdi majd a Bellator nehézsúlyú tornáját, a 198-on Frank Mirt fogadja.

Jelenleg épp Hesdy Gergessel edz Hollandiában:

Tiszta 2006.


2 hozzászólás

 1. chuck-d

  manapság nem csodálkozom, hogy ez minősül gyönyörű feleségnek, de nekem nem esetem:
  https://www.instagram.com/p/BgQmpfWld-V/?taken-by=alexemelyanenko
  biztos a börtönévek.

  ha egy posztszovjet zsebdiktátor felkarol, teletöm pénzzel, szerrel, nővel meg még fasztudja mivel, az még idézőjelben sem vezeklés. nem mintha nekem tartozna ilyesmivel, good for him.

 2. Rémszarvas

  A rossz májad sírba visz. Kvóterból kijövet minden nő álmai nője lehet. Nem kell izgulni elég lesz-e a taxira az apró. Ingyen konditerem, válogatott “kaja”. Meg hát ugye megtalálta Istent ,vagy fordítva megvan az áldás.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*