A UFC lehet leveszi Kolbiról az átmeneti váltósúlyú övet
MMA

A UFC lehet leveszi Kolbiról az átmeneti váltósúlyú övet


A UFC lehet leveszi Kolbiról az átmeneti váltósúlyú övet

Viselkedj úgy mint egy tumor, majd úgy is fognak bánni veled.

Ez esetben a kivágásra kerülhet sor, ugyanis a UFC úgy néz ki nem akarja magát reklámozni Colby Covingtonnal.

Az átmeneti váltósúlyú bajnok még másfél hónapja se bajnok, elvileg a UFC 228-ra már címegyesítést terveztek neki Tyron Woodley ellen.

Csakhogy ő meg beintett erre, mondván nem akar három havonta harcolni.

A UFC pedig a hírek szerint visszaintett neki, ugyanis Szeptember 8-ra kell még egy címmeccs nekik, a gálára amire nemrég jelentettek be 9 meccset.

Olyat teszek amit még eddig nem, meg kell védenem ezt a gyökeret.

Fél órán keresztül darált Rafael dos Anjos ellen, erre a UFC nem hagyná pihenni se, meg egy olyan embernek adna címmeccset, aki még a NEM BAJNOKI SÚLYT SEM TUDTA HOZNI UTOLSÓ 4 HARCÁBÓL KETTŐN?!

Darren Tillről van szó természetesen, a UFC veretlen majdnem váltósúlyú harcosáról.

Ő maga dobta a bombát az állóvízbe tegnap twitteren:

”Fogadd el a harcot cimbi.”

Woodley válaszolt:

”Milyen harcot? Senki nem ajánlott semmit. Azt hittem Kolbit kell szétcsapnom legközelebb. Csak kihívók vagytok és még annak se jók!”

Majd Till:

”Kolbi nem harcol fiam. Csak te meg én.”

Ahhoz képest, hogy az ”év meccsén” Wonderboy ellen kijelentette, nem akar címért harcolni, meg elverne mindenkit a súlycsoportban először, elég érdekes fordulat ez.

Milyen fasza kis súlycsoport ez. A bajnok egy éve a seggét vakarja, az átmeneti bajnok egy faszkalap, az első számú kihívó nem is ebbe a súlycsoportba való, a többiek meg mind vert emberek vagy sérültek.

Kamaru Usman lenne a másik jelölt a címközeliségre, de ha Woodley a Frontin, Usman a Xanax..

Mi legyen?
Maradjon az átmeneti cím Eric Cartmannél, vagy ne?

Broáf.


2 hozzászólás

 1. sebien

  “majdnem váltósúlyú harcos”

  muhahha. laikusként azt gondolnám, hogy a súlycsoportoknak az lenne a lényege, hogy AZONOS SÚLYÚ emberek harcoljanak egymás ellen. ehhez képest jelenleg AZONOS SÚLYRA LEFOGYASZTANI KÉPES emberek harcolnak. ezt figyelembe véve különösen nagy pofátlanság ilyen rugalmasan kezelni a “súlytévesztéseket”. a második eset után kérdés nélkül fel kellene zavarni a harcosokat eggyel nagyobb súlycsoportba. bár őszintén szólva én az első után megtenném…

  1. RemyBonjasky

   “…Egy világklasszis magyar birkózó a nyolcvanas években a súlybeállítás időszakában egy nappal a verseny előtt csak kísérettel mehetett mindenhová, segítettek neki a folyadékfelvétel megakadályozásában. Egyszer szólt, hogy mosdóba kell mennie (ekkor ez már nehezen hihető), bár ennek mindenki örül, mert újabb mínusz 10 deka várható. Sokáig maradt a fülkében, rányitottak: a csészén állva a felső víztartályra mászva próbált vízhez jutni. Lehúzták, másnap bemért és nyert, megérte koplalni…”

   https://index.hu/sport/2010/12/11/10_kilo_le_majd_fel_1_nap_alatt_olimpiai_arany/

   —————————————————————————————————

   Ez is a súlyokkal való trükközés ellen hat, ahogy az is, hogy kétnaposra nyújtották egy-egy súlycsoport versenyét, és mindkét nap mérlegelés is van.

   https://index.hu/sport/kuzdosport/2018/04/25/birkozo_eb_uj_szabalyok_merlegeles/

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*