A UFC 217-re tették a Cody Garbrandt-T.J. Dillashaw indulatmeccset
MMA

A UFC 217-re tették a Cody Garbrandt-T.J. Dillashaw indulatmeccset


A UFC 217-re tették a Cody Garbrandt-T.J. Dillashaw indulatmeccset

Újabb remek párosítás került fel a UFC 217 főkártyájára.

Mint sokan mások előttük, Garbrandt és Dillashaw a The Ultimate Fighter bunyórealityjében kaptak össze és lettek esküdt ellenségek. A dolgok tettlegességig fajultak közöttük: amikor a kamerák leálltak (szerencsére nem az összes), Cody váratlanul nyakon ragadta T.J.-t, aki meglepetten hőkölt hátra. Dillashaw már nem tudott visszatámadni, mert a körülöttük álló csapattársaik szétszedték őket.

Természetesen a UFC megszervezett egy kevésbé illegális bunyót is nekik, hogy szabályozott keretek között lerendezhessék az ügyet kettejük között, de ez sajnos Garbrandt hátsérülése miatt nem jöhetett össze.

Cody nemrég a saját Twitterén jelentette be, hogy másodjára is kitűzték az indulatmeccset, méghozzá a november 4-én startoló UFC 217 számozott gálára, amit a Madison Square Gardenben rendeznek majd:

A meccsen Garbradnt-nak van több vesztenivalója, övé jelenleg a UFC harmatsúlyú bajnoki öve, amit – a veretlenségével egyetemben – Dillashaw elszedhet tőle. Cody a súlycsoportot több éve uraló Dominick Cruz-t verte a címért, pontozással csak, de a harc minden területén jobb volt az akkori bajnoknál, pedig Dominick 13 meccs óta volt veretlen.

Cruz Dillashaw-val is bunyózott annak idején, és csak megosztott pontozással tudott győzni. Papíron tehát Cody az esélyesebb, már csak azért is, mert ő most a bajnok, és azért, mert ő legyőzte a bajnokot, T.J. pedig hajszál híján ugyan, de kikapott tőle.

Brutál “kis” gála lesz ez, itt tér vissza Georges Saint-Pierre középsúlyban Michael Bispinggel szemben, és Rose Namajunas is itt sokkolhatja le a világot abban az esetben, ha legyőzi a veretlen bajnokot, Joanna Jedrzejczyk-et.


Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*