Khabib Nurmagomedov rohamokat élt át a fogyasztás miatt, a McGregor meccs előtt.
MMA

Khabib Nurmagomedov rohamokat élt át a fogyasztás miatt, a McGregor meccs előtt.


Egy hét telt el, mégsem csitulnak az indulatok a UFC 229 főmeccse, Khabib és Conor körül.

Újabb és újabb részletek derülnek ki a meccsig vezető útról, mely egész a buszos esetig is visszanyúlik, ami Khabib szerint a UFC és McGregor által lett megkomponálva.

Az orosz televízióban adott interjút Nurmagomedov, ahol az alábbi dolgok hangzottak el:

”Nem tudtam, hogy nyerni fogok-e, de a képességeimben biztos voltam. Viszont ekkora provokációra nem számítottam McGregor részéről. Nyertem és tudatni akartam vele, hogy egyszerűen nem beszélhet így emberekkel.” - mondta Khabib és ezzel folytatta:

”A trash-talk megváltoztatta ez a sportot, mi pedig ezt szépen visszaállítjuk. Minden ellenfelem tisztelt és kezet rázott velem eddig. Őt kivéve. Ő csinált ebből háborút.”

Nurmagomedov elárulta mit mondott neki Vlagyimir Putyin orosz elnök, közvetlenül a meccse után, telefonon:

”Mikor hátba támadnak minket, akkor is győzni tudunk.”

Khabib ezután a meccs előtti órákról is beszélt, melyben sokkoló részletességgel számolt be arról, megint bajos volt a fogyasztás számára.

”A harc előtti estén nagyon jól aludtam, viszont előtte... Semmit. Borzalmasan éreztem magam.. Remegő rohamok voltak rajtam, beteg voltam, de ha esetleg kikaptam volna, ezt soha nem tudja meg senki. Mivel nem keresek kifogásokat.”

Viszont a visszatöltése parádésra sikerült.

”A mérleg után minden jóra fordult. A fő fókusz a pszichológiai hadviselésem volt. Ha nem vagy ott fejben, legyen bármilyen a fizikai készenléted, nem nyerhetsz. Nyilván aggódtam. Az egész világ minket nézett. Nem az érdekel ki ver meg, hanem mit veszíthetek a vereséggel. 30 éves vagyok, ez az idő pedig nagyon gyorsan elrepült”

Az interjú folytatódott, Khabib pedig szinte már filmbe illő dologgal állt elő.

Szerinte ugyanis, a UFC segített megkomponálni McGregornak a buszos balhét, még a UFC 223 előtt.

”Véleményem szerint a UFC segített Conornak balhézni. Nem vádolom meg őket semmivel, de 70%-ig biztos vagyok benne. Le akartam menni a buszról, ahogy ezt az ott tartózkodó többi harcos is igazolta, további más emberekkel együtt.”

Részletesebben:

”Alig másfél perc volt az egész. Ott volt kamerákkal, marketing és PR emberekkel, mindenki filmezte. A Barcalys Center egy 20.000 fős aréna, és célzottan jött 20-30 emberrel, akik tudták hol vagyunk. Ugyan már... Sportoló vagyok, de nem hülye. 15 éve csinálom ezt, de nem verték szét a fejemet, van agyam, amivel gondolkodhatok. Conornak semmi köze nem volt ide, viszont egy horda emberrel érkezik forgó kamerákkal, tudva, hogy melyik liftbe kell szállniuk, hogy egyből hozzánk érkezzenek?”

A fontos kérdés, hogy apja valóban megbüntette-e tettéért, valamit megbánta-e azt, ezt mondta a 155 font bajnoka.

”Ez apám győzelme is volt. Szerinte nem a megfelelő módon viselkedtem, de egyet is értek vele. Megtenném-e újra? Igen, meg.”

Khabib azóta minden médium origója, a WWE-től kezdve Féldolláron át, Bellatoron keresztül mindenki rajta lovagol, sorsa pedig 10 napon belül eldől, meccspénze még mindig a NSAC visszatartásában van.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41



Szólj hozzá